Pogledajte povratak King Konga u traileru za “Kong: Skull Island”

 

Legendary Entertainment, studio koji je 2014. godine relativno uspješno rebootao Godzillu, očito želi napraviti kaiju svemir u kojem će se gorostasna čudovišta međusobno boriti pa tako sada dobivamo potpuno novi povratak Kinga Konga u filmu “Kong: Skull Island“.

Naravno, ovo nije verzija Konga koju smo imali prilike vidjeti 2005. godine kada je Peter Jackson napravio remake filma iz 1933., već je ovdje zapravo više riječ o deset puta većoj varijanti Konga čija veličina sada parira Godzilli i ostalim čudovištima koja bi mu se jednom mogla naći na putu.

Na ovogodišnjem Comic-Conu smo dobili priliku vidjeti prvi trailer za ovaj film i stvar definitivno obećava, pogotovo ako ste fan velikih, bučnih, zabavnih trash filmova.

Prva stvar koja upada u oko je definitivno glumačka postava. Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson i John Goodman samo su neka od imena pa ako je suditi po tome, ovaj film će stvarno biti vrhunske kvalitete, barem produkcijski. Redateljsku palicu pak preuzima Jordan Vogt-Roberts koji iza sebe ima tek par manjih filmova pa tek moramo vidjeti kako će se snaći praveći jedan ovakav holivudski blockbuster.

Ovom filmu se definitivno radujemo, jer ipak, King Konga ne bismo tek tako propustili, a trailer uz to nudi jezivi otok, puno vatre i eksplozija te naravno King Konga. Jedina briga je hoće li, kao što je bio slučaj u Godzilli, njegovo pojavljivanje biti ograničeno na dvadeset minuta cjelokupnog filma. Nadamo se da ne, to je trenutno jedino što bi nas stvarno moglo razočarati.

Kong: Skull Island u kina dolazi 10. ožujka 2017. godine.

24072016_kong_skull_island_poster

Check Also

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics