Cyberpunk na slavenski način – pogledajte epski i pomaknuti trailer za Cyberslav

Želite li vidjeti nešto drugačije, zabavno i što obrađuje tematiku blisku onoj našoj, slavenskoj? Samo pogledajte nedavno objavljeni trailer za animirani film Киберслав/Cyberslav. Jer već sada možemo slobodno reći da izgleda pomaknuto i odlično. Naime, radi se o projektu Evil Pirate studija iz Sankt Petersburga, koji pokazuje da dobra animacija nije rezervirana samo za Holywood ili Japan.

Vizualni stil izgleda sjajno, sa živopisnim bojama i kvalitetnom animacijom. Iz kratkog trailera možemo vidjeti da cyberpunk svijet nije nužno rezerviran za bezlične gradove, prepune visokih nebodera i neonskih reklama. „Cyberslav“ nam pokazuje malo drugačiji pristup, i daje unikatni miks srednjeg vijeka i futurizma, s pripadajućim palisadama, crkvenim tornjevima s kupolama i Tesla transformatorima. Upravo u ovom futurističko-slavenskom okruženju, mutirane nakaze provode pokolj nad narodom, u gradu koji je u potpunom kaosu.

Što nas dovodi do najzanimljivijeg i najčudnijeg dijela trailera. U pomoć progonjenima stiže nitko drugi nego naslovni kiberslaveni, skupina kibernetičkih zaštitinika, koji kombiniraju tradiciju i budućnost na nadasve pomaknut način, te se obračunavaju s mutantima. Tako imamo agilnu i spretnu mladu ratnicu koja posebnim lukom i uz pomoć prostetičkih nogu električnim nabojem eliminira naprijatelje, tehno-svećenika koji u borbi koristi ni manje ni više nego cyber-križ, i neizostavnog varjaga koji brutalnom snagom raspolovljuje neprijatelje. Da, ovo je sve što ste uvijek htjeli vidjeti, ali definitvno niste očekivali.

Prema izjavama genijalaca iz Evil Pirate, u planu je dugometražni animirani film, ali i dalje kriju datum, kao i ostale detalje. Zato pratite Inverziju jer ćemo vas pravovremeno obavijestiti o napretku ovog intrigantnog ostvarenja.

Cyberslav

Cyberslav

Cyberslav

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics