Pogledajte odličan trailer za švedski SF film “Origin”

 

U svijetu postoji manjak SF filmova samo ako se ograničavate isključivo na one američke i britanske. No ako vam ne smetaju titlovi, velika je vjerojatnost da ćete pronaći još dobrih priča koje svakako zaslužuju vašu pažnju.

Jedan od takvih novijih filmova je i švedski “Origin” (Bieffekterna) čiji trailer definitivno obećava. To je priča o znanstvenim eksperimentima u kojima se koriste virusi kako bi se usporilo starenje stanice i samim time oduljio život. Nije poznato kako će se točno stvari zakomplicirati, ali dano nam je davoljno kadrova koji impliciraju da će do toga definitivno doći.

Režiju potpisuju André Hedetoft i Andreas Climent, koji su ranije radili kratke filmove i reklame, a glumiti će Emelia Hansson (Wallander), Rikard Björk (Johan Falk), Rafael Pettersson (Bron/Broen) i Sandra Redlaff (Den fjärde mannen).

Film će se na festivalima početi prikazivati u prvom mjesecu sljedeće godine, a do onda pogledajte trailer i zaključite isplati li se čekati da film postane dostupan i nama. U prilogu se nalazi i kratki film “Double Trouble“koji su napravili redatelji Origina pa pobliže proučite odgovaraju li vam njihovi radovi.

Check Also

The Rings of Power je dobio neobični promo video!

Amazon je objavio lifestyle promo video za Prime Video koji je naslovljen The Earth Needs …

Scavengers Reign: prvi teaser za HBO-ovu animiranu SF seriju

HBO Max naručio je animiranu seriju za odrasle Scavengers Reign, čiji je prvi službeni teaser …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics