Pogledajte odličan trailer za švedski SF film “Origin”

 

U svijetu postoji manjak SF filmova samo ako se ograničavate isključivo na one američke i britanske. No ako vam ne smetaju titlovi, velika je vjerojatnost da ćete pronaći još dobrih priča koje svakako zaslužuju vašu pažnju.

Jedan od takvih novijih filmova je i švedski “Origin” (Bieffekterna) čiji trailer definitivno obećava. To je priča o znanstvenim eksperimentima u kojima se koriste virusi kako bi se usporilo starenje stanice i samim time oduljio život. Nije poznato kako će se točno stvari zakomplicirati, ali dano nam je davoljno kadrova koji impliciraju da će do toga definitivno doći.

Režiju potpisuju André Hedetoft i Andreas Climent, koji su ranije radili kratke filmove i reklame, a glumiti će Emelia Hansson (Wallander), Rikard Björk (Johan Falk), Rafael Pettersson (Bron/Broen) i Sandra Redlaff (Den fjärde mannen).

Film će se na festivalima početi prikazivati u prvom mjesecu sljedeće godine, a do onda pogledajte trailer i zaključite isplati li se čekati da film postane dostupan i nama. U prilogu se nalazi i kratki film “Double Trouble“koji su napravili redatelji Origina pa pobliže proučite odgovaraju li vam njihovi radovi.

Check Also

The Old Guard na Netflix stiže već sutra, 10. srpnja!

Netflix i Skydance su objavili novi video, fotografije i poster za akcijski fantasy film The …

The Boys: novi opaki trailer za 2. sezonu izvrsne Amazonove serije

Amazon je objavio novi teaser trailer za drugu sezonu njihove izvrsne, krvave i netipične superherojske …

Web Statistics