Pogledajte novi trailer i poster za Čudesne zvijeri i gdje ih naći

 

Gotovo pa magično pojavio se novi te ujedno i posljednji trailer, kao i friški poster za film Čudesne zvijeri i gdje ih naći (Fantastic Beasts And Where To Find Them). Ukoliko vam je u prijašnjim inačicama trailera nedostajao onaj ‘vau’ moment sasvim smo sigurni da će ga ovaj dostaviti.

Čudesna stvorenja čine šarolik i važan dio čarobnjačkog svijeta u seriji romana o Harryju Potteru. Kroz prvih šest knjiga, Harry i njegovi prijatelji u svojim su avanturama, ali i tijekom predmeta Skrbi za magična stvorenja susreli mnoga od tih bića. J.K. Rowling je također napisala djelo Čudesne zvijeri i gdje ih naći, koje je pripisala imaginarnom magizoologu Newtu Scamanderu, vodič kroz magične zvijeri koje su spomenute tijekom serijala. Mnoga od tih legendarnih stvorenja izvučena su iz kultura raznih naroda, uključujući grčku i egipatsku mitologiju te britanski i skandinavski folklor.

U glavnoj ulozi gledat ćemo Eddieja Redmaynea kao čarobnjaka Newta Scadmandera. Radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka. Skoro u svakom čarobnjačkom domu u zemlji stiješnjenu između debelih tomova magijskih priručnika naći ćete i primjerak Čudesnih zvijeri i gdje ih naći. No, eto od sada, makar samo za kratko, i Bezjaci imaju priliku otkriti gdje žive Quintapodi (Petonošci), što jedu Puffleskeini (Jastučarke) i zašto nije dobro ostavljati mlijeko za Knarlove.

Uz već spomenutog Eddieja Redmaynea ostale uloge će tumačiti Katherine Waterston, Colin Farrell, Ezra Miller, Samantha Morton, Ron Perlman, Carmen Ejogo, Alison Sudol, Dan Fogler i Jon Voight. Režiju potpisuje David Yates koji je više nego uspješno režirao dobar dio filmova iz Harry Potter franšize.

Čudesne zvijeri i gdje ih naći, u domaća kina stižu 17. studenog.

28092016_fantastic_beasts_poster

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

For All Mankind: prvi pogled na 4. sezonu Appleove serije!

Prošlo je nešto više od godinu dana od šokantnog finala treće sezone serije For All …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics