Pogledajte najave za “Frequency” jednu od očekivanijih novih jesenskih serija

 

Ukoliko vam ime na prvu zvuči poznato nije ni čudo jer je serija “Frequency” bazirana na istoimenom filmu iz 2000. godine u kojem su glavne uloge tumačili Dennis Quaid i Jim Caviezel. Ovaj puta glumačku ekipu čine Peyton List (The Tomorrow People), Riley Smith (The Messengers), Mekhi Phifer (ER), Lenny Jacobson (Nurse Jackie), Anthony Ruivivar (Banshee), Devin Kelley (Resurrection) i Daniel Bonjour (The Walking Dead).

Kao i u filmu radnja se odvija oko detektiva, odnosno preciznije ovaj put je riječ o detektivki koja otkriva da putem amaterske radio-stanice može komunicirati sa svojim preminulim ocem. Njih dvoje nastoje riješiti otvoreni slučaj umorstva i popraviti svoj nesređeni odnos, ali im element putovanja kroz vrijeme uzrokuje brojne poteškoće…

Scenarij potpisuje Jeremy Carver (Supernatural) koji će obnašati i ulogu izvršnog producenta zajedno s Tobyjem Emmerichom, Johnom Rickardom, Danom Linom i Jennifer Gwartz.

Za vas smo pripremili tri friške najave serije, a ispod njih nalazi se i nešto stariji trailer. Slobodno nam ostavite komentar da li imate u planu gledati, ili vam je film bio čisto dovoljan.

Frequency na CW mrežu stiže već 05. listopada.

Check Also

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

The Daywalker: Marvelov kratki, animirani film o Bladeu!

Marvel je lansirao kratki animirani film pod nazivom The Daywalker, najnoviji u nizu kratkih filmova …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics