Pogledajte magični trailer za Spielbergov film “The BFG”

 

06042016_the_BFG_post

Pri kraju prošle godine objavili smo kratak teaser za Spielbergov novi film “The BFG” (Big Friendly Giant), a sada je izašao i punokrvni trailer. Za one koji ne znaju ponovit ćemo da je riječ o adaptaciji klasične istoimene dječje knjige Roalda Dahla (Fantastični gospodin lisac, Charlie i tvornica čokolade).

Radnja prati djevojčicu Sophie (Ruby Barnhill) koja se susreće s gorostasom (Mark Rylance), za kojeg se, bez obzira na njegov zastrašujući izgled, ispostavlja da je u stvari iznimno dobroćudan. Ostali divovi ga smatraju otpadnikom, jer za razliku od njih on odbija jesti dječake i djevojčice…

Trailer ne otkriva previše radnje, no ono što otkriva jest div, njegovo prekrasno prijateljstvo sa Sophie, kao i prvi pogled na antagoniste.

Ostale uloge tumače Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement, Penelope Wilton, Adam Godley, Ólafur Darri Ólafsson i John Emmet Tracy. Film je režirao Steven Spielberg, a scenarij potpisuje Melissa Mathison. The BFG ili u prijevodu Blagi fantastični gorostas u domaća kina stiže 30. lipnja.

Check Also

Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći …

Prvi pogled na antologijsku SF seriju A Thousand Suns

Pred vratima je uzbudljiva, originalna web SF serija A Thousand Suns čiji prvi teaser trailer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics