Pogledajte magični trailer za Spielbergov film “The BFG”

 

06042016_the_BFG_post

Pri kraju prošle godine objavili smo kratak teaser za Spielbergov novi film “The BFG” (Big Friendly Giant), a sada je izašao i punokrvni trailer. Za one koji ne znaju ponovit ćemo da je riječ o adaptaciji klasične istoimene dječje knjige Roalda Dahla (Fantastični gospodin lisac, Charlie i tvornica čokolade).

Radnja prati djevojčicu Sophie (Ruby Barnhill) koja se susreće s gorostasom (Mark Rylance), za kojeg se, bez obzira na njegov zastrašujući izgled, ispostavlja da je u stvari iznimno dobroćudan. Ostali divovi ga smatraju otpadnikom, jer za razliku od njih on odbija jesti dječake i djevojčice…

Trailer ne otkriva previše radnje, no ono što otkriva jest div, njegovo prekrasno prijateljstvo sa Sophie, kao i prvi pogled na antagoniste.

Ostale uloge tumače Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement, Penelope Wilton, Adam Godley, Ólafur Darri Ólafsson i John Emmet Tracy. Film je režirao Steven Spielberg, a scenarij potpisuje Melissa Mathison. The BFG ili u prijevodu Blagi fantastični gorostas u domaća kina stiže 30. lipnja.

Check Also

Novi pogled i detalji za Marvelove serije Loki i What If…?

Entertainment Weekly je objavio listu 26 nadolazećih serija koje su obavezne za gledanje ovog ljeta …

Otkrijte rusku nadnaravnu seriju Pishcheblok (Пищеблок)!

KinoPoisk HD je objavio da nova serija Pishcheblok/Food block (Пищеблок) stiže već 19. svibnja. Riječ …

Web Statistics