Pogledajte magični trailer za Spielbergov film “The BFG”

 

06042016_the_BFG_post

Pri kraju prošle godine objavili smo kratak teaser za Spielbergov novi film “The BFG” (Big Friendly Giant), a sada je izašao i punokrvni trailer. Za one koji ne znaju ponovit ćemo da je riječ o adaptaciji klasične istoimene dječje knjige Roalda Dahla (Fantastični gospodin lisac, Charlie i tvornica čokolade).

Radnja prati djevojčicu Sophie (Ruby Barnhill) koja se susreće s gorostasom (Mark Rylance), za kojeg se, bez obzira na njegov zastrašujući izgled, ispostavlja da je u stvari iznimno dobroćudan. Ostali divovi ga smatraju otpadnikom, jer za razliku od njih on odbija jesti dječake i djevojčice…

Trailer ne otkriva previše radnje, no ono što otkriva jest div, njegovo prekrasno prijateljstvo sa Sophie, kao i prvi pogled na antagoniste.

Ostale uloge tumače Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement, Penelope Wilton, Adam Godley, Ólafur Darri Ólafsson i John Emmet Tracy. Film je režirao Steven Spielberg, a scenarij potpisuje Melissa Mathison. The BFG ili u prijevodu Blagi fantastični gorostas u domaća kina stiže 30. lipnja.

Check Also

House of the Dragon: nove fotografije i teaser iz nadolazeće serije!

S obzirom da nas od premijere HBO-ove fantasy serije House of the Dragon (Zmajeva kuća) …

Prvi pogled na film The Pope’s Exorcist, s Russellom Croweom u titularnoj ulozi!

Iz radionice kuće Sony Screen Gems uskoro nam stiže nadnaravni triler The Pope’s Exorcist. Film …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics