Pogledajte magični trailer za Spielbergov film “The BFG”

 

06042016_the_BFG_post

Pri kraju prošle godine objavili smo kratak teaser za Spielbergov novi film “The BFG” (Big Friendly Giant), a sada je izašao i punokrvni trailer. Za one koji ne znaju ponovit ćemo da je riječ o adaptaciji klasične istoimene dječje knjige Roalda Dahla (Fantastični gospodin lisac, Charlie i tvornica čokolade).

Radnja prati djevojčicu Sophie (Ruby Barnhill) koja se susreće s gorostasom (Mark Rylance), za kojeg se, bez obzira na njegov zastrašujući izgled, ispostavlja da je u stvari iznimno dobroćudan. Ostali divovi ga smatraju otpadnikom, jer za razliku od njih on odbija jesti dječake i djevojčice…

Trailer ne otkriva previše radnje, no ono što otkriva jest div, njegovo prekrasno prijateljstvo sa Sophie, kao i prvi pogled na antagoniste.

Ostale uloge tumače Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement, Penelope Wilton, Adam Godley, Ólafur Darri Ólafsson i John Emmet Tracy. Film je režirao Steven Spielberg, a scenarij potpisuje Melissa Mathison. The BFG ili u prijevodu Blagi fantastični gorostas u domaća kina stiže 30. lipnja.

Check Also

The Old Guard na Netflix stiže već sutra, 10. srpnja!

Netflix i Skydance su objavili novi video, fotografije i poster za akcijski fantasy film The …

The Boys: novi opaki trailer za 2. sezonu izvrsne Amazonove serije

Amazon je objavio novi teaser trailer za drugu sezonu njihove izvrsne, krvave i netipične superherojske …

Web Statistics