Pogledajte krvavo zabavni teaser za drugu sezonu serije “Ash vs Evil Dead”

 

Prvo da riješimo sve stare vijesti koje spadaju u ‘ako slučajno niste znali’ kategoriji:

Prvo: “Ash vs. Evil Dead” je horor serija koja je ujedno i nastavak na kultni Sam Raimi-ev serijal iz osamdesetih – “Evil Dead“.

Drugo: Prva sezona, koju proizvodi i prikazuje televizijska kuća STARZ, bila je šokantno uspješna adaptacija treša osamdesetih, serija toliko dobra da je druga sezona najavljena prije nego se prva uopće počela prikazivati. Da, bila je TOLIKO dobra. Ali ako ne volite prljavi, gory trash onda vam je u biti ne preporučamo.

Treće: Ovo vjerojatno nije potrebno posebno najavljivati, ali da, Bruce Campbell glumi glavnog lika serije, legendarnog Asha Willimasa koji standardno dolazi u paketu s dvocijevkom i motornom pilom i koji sve te godine kasnije i dalje nije stekao trunku zdrave pameti. Serija je imala i nekoliko sporednih likova, a oni koji su uspjeli preživjeti prvu sezonu, vratiti će se u drugoj.

Sada, kad nam je došao teaser za drugu sezonu, jedino što možemo reći je – da, sve i dalje ide po starom. Puno krvi, humorističnog nasilja i prekrasnih groznih one-linera koji bi bili samo grozni da ih izgovara netko tko nije Ash. Pošto je to sve što fanovi očekuju i žele, vjerujem da će i ova sezona biti jednako dobra. A što bi uopće mogli zeznuti, neke je serije stvarno jednostavno voljeti.

Druga sezona započinje 23. rujna.

 

Check Also

The Swarm: prvi trailer za seriju temeljenu na ekološkom SF trileru Franka Schätzinga!

Nedavno je otkriven prvi trailer za visokobudžetnu SF triler seriju The Swarm. Što ako sljedeća …

Novi trailer za kratki SF film Fugitive

Objavljen je novi trailer za kratki SF film Fugitive međunarodnog autorskog tima kojeg predvodi Adis …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics