Pogledajte fotografije vojne odjeće i oružja iz nadolazećeg Star Wars filma “Rogue One”

 

Ratovi zvijezda uvijek su bili manje o ratovima, a više o obitelji Skywalker, magiji i sukobu dobrog i lošeg. Moglo bi se reći da je to bila priča o odrastanju.

E pa “Rogue One” je definitivno o ratovima.

Iako mnogi tvrde da Ratovi zvijezda bez jedija i lightsabera nisu ono što bi trebali biti, nema sumnje da je taj svemir dovoljno velik da uključuje i nešto drugačije. Rogue One bi trebao biti upravo to – priča o pobunjenicima koji se bore protiv znatno nadmoćnijeg Carstva, ali ovoga puta iz perspektive vojnika koji u velikim brojevima ginu s laserskim strojnicama u rukama. Radnja je smještena prije Nove nade tako da ne samo da ćemo vidjeti originalnu Zvijezdu smrti već bi se mogao pojaviti i Darth Vader, ali o teorijama ćemo više neki drugi put.

Još uvijek nije objavljen teaser ili trailer za film, ali zato smo dobili pobliži pogled na vojnu opremu koju će koristiti članovi revolucionarne postrojbe Rogue One. Na ovim slikama mogu se vidjeti sličnosti s opremom koju su likovi koristili u originalnoj trilogiji, ali istovremeno se na njima vidi i nedostatak ičega magičnog. Ipak je to prava vojna oprema, bez šarenih boja, kiča i nekakve nevinosti koju franšiza povremeno zna posjedovati.

Isto tako, pošto je uglavnom riječ o skafanderima i zimskoj opremi, možemo pretpostaviti u kakvoj će se situaciji likovi pronaći, odnosno, na kakvom bi planetu mogli biti.

Sve to skupa prezentira određeni ton koji bi film mogao posjedovati i iako se možda on neće svidjeti baš svakome, nema sumnje da će imati svoje fanove. Star Wars: Rogue One redatelja Garetha Edwardsa će biti prvi od tri Star Wars Anthology filma koji u kina stiže 16. prosinca.

28012015_rogue_one_1

28012015_rogue_one_02

28012015_rogue_one_3

28012015_rogue_one_4

Check Also

The Umbrella Academy: trailer za 3. sezonu Netflixove serije!

Netflix je objavio službeni trailer za treću sezonu The Umbrella Academy, dramske serije o disfunkcionalnoj …

She-Hulk: Attorney at Law, prvi trailer i poster!

Disney je konačno objavio trailer i poster za njihovu nadolazeću seriju She-Hulk. Serija sada ima …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics