Pogledajte finalni cut interaktivne SF serije Orbital Redux

Nakon godine dana u postprodukciji, tvorci Steven Calcote i Lillian Diaz-Przybyl su zajedno s Butcher Bird Studios objavili ‘finalni cut’ svoje revolucionarne SF serije Orbital Redux. Sada je tako dostupno svih osam epizoda putem platforme Dust – (www.WatchDust.tv). Prva sezona serije prethodno je izvedena i emitirana uživo još 2018. godine, s glazbom i specijalnim efektima uživo, a povrh toga je imala i interaktivne elemente. Seriju je napisao i režirao Steven Calcote, dok je Lillian Diaz-Przybyl imala funkciju showrunnerice.

Originalna serija nadišla je tradicionalno pripovijedanje i ponudila gledateljima potpuno drugačije iskustvo SF avanture. Kombinirajući najinovativniju tehnologiju digitalne produkcije uživo s klasičnim tehnikama snimanja filma, prvi prijenos “Orbital Reduxa” bio je uzbudljiv hibrid starog i novog. Imao je elemente interaktivne publike koji su gledateljima omogućili da postanu dio priče, ali je također koristio i tehnike stare škole za pojedine efekte. Sada su izbori radnji ‘zaključani’ i gledatelji mogu doživjeti seriju ponovo ali na novi način.

Godina je 2050. Radnja prati bivšeg astronauta Zacheryja “Maxa” Levodolinksyja dok podučava novakinju Tomasinu “Tommie” al-Qasimi koju ne može smisliti. Max je kapetan relativno bezvrijednog orbitalnog tankera Tsiolkovskyja, na tjednoj vožnji Helija-3 do Mjeseca i natrag. Kad posljednji redux krene vrlo, vrlo ukrivo, Max i Tommie će morati surađivati ako žele preživjeti.

Glavne uloge tumače Yuri Lowenthal (Love, Death + Robots, Dota: Dragon’s Blood) i Yasmine Al-Bustami (The Originals, Nashville).

“Svemir nije ono što je bio.”

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics