Pogledajte fantastičan teaser/pitch za potencijalnu animiranu seriju “The Sentinel”

 

06082016_the_sentinel_post

The Sentinel” je kratki animirani fantasy film, koji je zamišljen kao pitch za seriju. Svijet kakvog poznajemo više ne postoji. Grupica preživjelih je utočište pronašla u utvrdi na vrhu planine. Stvorili su ratnika, kamenog giganta koji ima moć da svijet vrati u stanje da ponovo može održavati život. Prošla su stoljeća, a ljudi još uvijek čekaju povratak njihovog heroja. Mladom dječaku Oriju je dosta čekanja. On će učiniti zabranjeno i pobjeći iz utvrde da bi pronašao ratnika. No ono što ne zna je da se Čuvar nalazi odmah ispred vrata utvrde te da ih obojicu očekuje pustolovina kakvu nisu mogli ni zamisliti.

Koncept je vrlo impresivan, kao i dizajn i animacija. Također nam se jako dopao ton i atmosfera priče. Činjenica da se ista odvija oko mladog dječaka i ogromnog stvorenja odmah nas je podsjetila na animirani film “The Iron Giant“. Iskreno se nadamo da će netko od studija prepoznati potencijal i da će zamišljena animirana serija zaživjeti.

Režiseri su Adam Floeck i Nate Swinehart, dvojac koji je već zajedno surađivao na animiranom filmu “Legacy“. Scenarij za The Sentinel potpisuje Adrian Hunt, a za prekrasne vizuale zaslužni su: Bani Hilman, Bridget Underwood, Helene Leroux, Lauren Duda, Natalia Mercado, Nathan Pierce i Ryan Elk.

06082016_the_sentinel_post_2

Check Also

Trailer za distopijski film Vesper

Objavljen je puni trailer za nezavisni distopijski film Vesper koji je incijalno bio poznat pod …

House of the Dragon: nove fotografije i teaser iz nadolazeće serije!

S obzirom da nas od premijere HBO-ove fantasy serije House of the Dragon (Zmajeva kuća) …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics