Prvi pogled na prvu epizodu 3. sezone SF serije The Expanse

Jeste li spremni za otvoreni rat između Zemlje, Marsa i Pojasa? Spremni ili ne, on dolazi! Sljedeći tjedan na Syfy stiže treća sezona SF serije The Expanse. Ukoliko ste mislili da su događaji druge sezone bili jako napeti, onda će vam novi klip iz premijerne epizode potvrditi da će stvari postati još intenzivnije i bitno napetije. Ako vam klip nije dovoljan da utaži što hitniju potrebu za ovom izvrsnom serijom onda se bacite na razgledavanje najnovijih fotografija iz treće sezone. Nakon toga uvijek možete i ponoviti gradivo prijašnjih sezona. Syfy je danas plasirao još jedan klip pod nazivom “Space Walk” koji je također iz prve epizode treće sezone, ali na žalost još uvijek nije dostupan za našu regiju. Čim se to promjeni očekujte ga na Inverziji.

U novoj sezoni Zemlja, Mars i Pojas su u ratu, gdje svi nastoje preuzeti kontrolu. Sada više nego ikada prije misija za otključavanje tajne koju nosi protomolekula je još veći prioritet i svaka odluka koja se donosi povezna s njom bi mogla ugroziti preživljavanje čitavog Sunčevog sustava.

Treća sezona će sa svojih 13 epizoda prvo dovršiti radnju druge knjige (Caliban’s War) iz serijala Prostranstvo Jamesa S.A. Coreyja i zatim nastaviti s adaptacijom treće knjige (Abbadon’s Gate). Budući da je za razliku od nekih drugih autora ritam izdavanja stabilan, jedna knjiga po godini, toplo vam preporučamo i književni serijal. Za one koji preferiraju prijevod, prvi dio Buđenje Levijatana i već spomenuti drugi dio Kalibanov rat koji je izdao Hangar 7 možete pronaći na Inverzijinom webshopu.

Glavne, već svima poznate uloge tumače Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham i Frankie Adams. No nova sezona će predstaviti i neke nove likove poput onih koje će tumačiti David Strathairn (Good Night, and Good Luck, Sneakers) i Elizabeth Mitchell (LOST, V, Once Upon a Time).

The Expanse se na male ekrane vraća 11. travnja s epizodom pod nazivom “Fight or Flight“.

The Expanse

The Expanse

The Expanse

The Expanse

The Expanse

The Expanse

The Expanse

The Expanse

The Expanse

The Expanse

The Expanse

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics