Počelo je snimanje Disneyjeve serije Nautilus!

Produkcija je započela na Disneyjevoj seriji Nautilus, koja je inspirirana SF romanom 20.000 milja pod morem (20,000 Leagues Under the Sea) Julesa Vernea. Serija se trenutno snima u Australiji, a već je poznata i kompletna glumačka postava. Redatelj serije koja ima naručenih deset epizoda je Michael Matthews (Love and Monsters), a scenarist i izvršni producent je James Dormer (Beowulf: Return to the Shieldlands).

Glavnu ulogu tumači Shazad Latif (Star Trek: Discovery) kao kapetan Nemo. Njegov je lik opisan kao “zagonetni indijski princ koji krade fantastičnu podmornicu od East India Companyja i kreće u potragu za avanturu pod morem.” Georgia Flood (Anzac Girls) tumači Humility Lucas, privilegiranu kćer Britanskog carstva koja je uzeta kao taoc na brodu Nautilus. Thierry Frémont (Allied) je Gustave Benoit, francuski inženjer i arhitekt podmornice, a Damien Garvey (Jack Irish) je direktor nemilosrdne East India Mercantile Company. Ostale uloge tumače Pacharo Mzembe kao Boniface, Arlo Green kao Turan, Tyrone Ngatai kao Kai, Ling Cooper Tang kao Suyin, Andrew Shaw kao Jiacomo, Ashan Kumar kao Ranbir, Céline Menville kao Loti i Kayden Price kao Blaster.

Serija mijenja fokus Verneove klasične priče, dajući gledateljima priliku da otkriju priču postanka kapetana Nema. Nemo je indijski princ koji je maknut iz svog doma i obitelji, oduzetih prava po rođenju i zarobljen od strane East India Mercantile Company. Usredotočen samo na osvetu protiv onih koji su mu uništili život, Nemo isplovljava legendarnim Nautilusom, potpomognut hrpom mornara, i ubrzo se zatekne kako se bori ne samo sa svojim neprijateljima već i otkrićem zapanjujućeg podvodnog svijeta.

Nautilus

Check Also

The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics