Pixarov Elemental je dobio prvi teaser trailer!

Novi animirani film iz Pixarove radionice je Elemental, za koji je danas objavljen prvi teaser trailer i poster. Radnja filma je smještena u životopisni grad gdje stanovnici načinjeni od vatre, vode, zemlje i zraka žive zajedno u energičnoj harmoniji. U svega minutu i pol, teaser prekrasno dočarava svijet Elementala s iznimno malo dijaloga. Također nam predstavlja i glavne likove, odnosno Ember, i to u ključnom trenutku kada upoznaje Wadea. Iako je sve vrlo simpatično i lijepo, teaser nas ostavlja s jako puno pitanja. No kako je film radio Pixar, prilično smo sigurni da ćemo odgovore na njih dobiti, samo je pitanje kada.

Redatelj filma je Peter Sohn (The Good Dinosaur, Partly Cloudy), a producirao ga je Denise Ream (Cars 2) koji je sa Sohnom surađivao na filmu The Good Dinosaur.

Elemental je novi, originalni animirani film smješten u Element City, gdje stanovnici od vatre, vode, zemlje i zraka žive zajedno. Priča predstavlja Ember (Leah Lewis), jaku, brzopletu i vatrenu mladu ženu, čije prijateljstvo sa zabavnim, energičnim, poletnim tipom po imenu Wade (Mamoudou Athie) dovodi u pitanje njezina uvjerenja o svijetu u kojem žive.

Koncept filma ima slatku priču o porijeklu. Redatelj je za Entertainment Weekly izjavio da su ga djelomično inspirirali njegovi roditelji, korejski imigranti koji su se preselili u New York prije nego što se on rodio. “Dok sam odrastao, uvijek sam svoje roditelje doživljavao na određeni način, ali kad sam ušao u dvadesete i dobio pravi posao umjesto da radim u našoj obiteljskoj trgovini, vidio sam ih kao ljude… Taj skok s roditelja na ljude jako je utjecao na mene. Sve priče koje su mi ispričali o svom putovanju ovamo uzimao sam zdravo za gotovo dok nisam rekao: ‘O moj Bože, učinili su ovo ne govoreći jezik. Učinili su to bez novca. Moj tata je od štanda s hotdogovima napravio sve ovo. Ja nikada to ne bih mogao učiniti.’ Moja empatija prema njima je rasla.”

Elemental u kina stiže 16. lipnja 2023. godine.

Elemental

Check Also

Prvi trailer za Guardians of the Galaxy Vol. 3!

Tijekom Brazilian Comic-Con Experiencea objavljen je prvi službeni trailer za Guardians of the Galaxy Vol. …

Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics