Pixarov animirani film “Coco” vodi nas u Zemlju mrtvih

 

Pixar je konačno objavio i puni trailer za animirani film “Coco“, za kojeg samo da sada imali prilike vidjeti tek najavu u vidu kratkog tesera.

Priča prati dječaka Miguela koji želi postati glazbena zvijezda poput svog idola Ernesta de la Cruza, iako je u njegovoj obitelji već generacijama zabranjeno bilo kakvo bavljenje glazbom. Miguel se, nakon bizarnog spleta okolnosti, nađe usred avanture koja ga vodi u Zemlju mrtvih, gdje upoznaje suludog prevaranta Hectora i s njim kreće na put s ciljem da otkriju istinu o prošlosti Miguelove obitelji, i razlog zbog kojeg su svojim članovima davno odlučili zabraniti glazbu.

Za sada Coco prilično podsjeća na Guillermov “The Book of Life” koji je objavljen još 2014. godine. Što znači da naravno film svoju inspiraciju crpi iz meksičkog Dana mrtvih (Dia de Muertos), no pretpostavka je da će u konačnici biti jasnije i razlike među njima, iako nas trenutno okupira velik broj sličnosti.

Prema ideji Adriana Moline (storyboard ilustrator za Monsters University) i u suradnji s njim, režiju za Coco potpisuje oskarovac Lee Unkrich (Priča o igračkama 3, Potraga za Nemom, Čudoviša iz ormara). Glavnim će likovima glasove posuditi Benjamin Bratt, Gael García Bernal, Renee Victor i Anthony Gonzalez.

Film o neobičnom dječaku Cocu u američka kina stiže 22. studenog.

Check Also

The Witcher: Netflix je dao zeleno svjetlo za 5. sezonu

Ne znamo koliko vam je to uzbudljiva vijest, s obzirom da već od četvrte sezone …

The Wheel of Time: Veliki lov počinje u rujnu, a do tada pogledajte prve fotke iz 2. sezone

Još od prošlogodišnjeg San Diego Comic-Cona znamo da je fantasy serija The Wheel of Time …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics