Pinocchio: prvi trailer za talijanski igrani film

Ova verzija filma Pinocchio je daleko od onoga na što smo naučili kod Disneyja. Koliko se točno ovaj film razlikuje od onoga na što smo navikli provjerite u prvom teaser traileru. U režiji Mattea Garronea, najpoznatijeg po filmu Gomorrah, stiže mračnija priča o drvenom lutku Pinokiju koji je oživio. Riječ je o igranom filmu, nastalom u koprodukciji između Italije i Francuske, a prema viđenom se ne čini kao lagana obiteljska razbibriga.

Film produciraju kuće Archimede Films, Rai Cinema, Le Pacte, Recorded Picture Company i Leone Film Group. Rai Cinema će film pustiti u talijanska kina, a Le Pacte u francuska. Film se očekuje u prosincu ove godine. Sinopsis još nije otkriven, ali svojedobno je redatelj izjavio kako želi dostaviti horor film za čitavu obitelj. Isto tako treba uzeti u obzir da je najavio i kako će radnja biti vjerna istoimenom romanu kojeg je napisao talijanski autor Carlo Collodi. Snimanje je započelo još u ožujku, a film se trenutno nalazi u postprodukciji.

Glavne uloge tumače Roberto Benigni kao Geppetto, Federico Ielapi kao Pinocchio, Gigi Proietti kao Mangiafuoco, Rocco Papaleo, Massimo Ceccherini, Matilda De Angelis, Alida Baldari Calabria, Alessio Di Domenicantonio, Maria Pia Timo i Davide Marotta.

Pinocchio

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Renfield: finalni trailer otkriva puno novih scena s Cageom kao Drakulom!

Universal Pictures je netom objavio finalni trailer za film Renfield, horor komediju koja u fokusu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics