Pinocchio: novi trailer za talijanski igrani film

“Ne želim biti lutka…”

Vertigo Releasing je objavio novi trailer za talijanski film Pinocchio koji je svoju premijeru doživio ranije ove godine na Berlinskom filmskom festivalu, nakon što je u Italiji bio pušten za Božić prošle godine. U režiji Mattea Garronea (Roman Summer, Gomorrah, Tale of Tales, Dogman) stiže mračnija priča o drvenom lutku Pinokiju koji je oživio. Riječ je ostvarenju koje je vjernije knjizi, i s prizemljenijom pričom. Ova verzija je prilagođena engleskom govornom području za nadolazeći izlazak filma na tržište Velike Britanije.

Geppetto, stari drvodjelja, dobiva komad drveta savršen za svoj sljedeći projekt: lutku. Ali dogodi se nešto magično – lutka počne pričati i može hodati, trčati i jesti kao i svaki dječak. Geppetto ga zove Pinokio i odgaja ga kao svog sina. No Pinokiju je teško biti dobar. Lako ga se zavodi na lošu stranu, te posrće iz jedne nesretne okolnosti u drugu dok ga varaju, otimaju i progone razbojnici kroz fantastični svijet prepun maštovitih stvorenja – od trbuha divovske ribe, do zemlje igračaka i polja čuda. Njegova odana prijateljica, vila s tirkiznom kosom, ga pokušava natjerati da vidi kako se njegov san – da postane pravi dječak – nikada ne može ostvariti sve dok se konačno ne promijeni…

Glavne uloge tumače Roberto Benigni kao Geppetto, Federico Ielapi kao Pinocchio, Gigi Proietti kao Mangiafuoco, Rocco Papaleo, Massimo Ceccherini, Matilda De Angelis, Alida Baldari Calabria, Alessio Di Domenicantonio, Maria Pia Timo i Davide Marotta.

“Novi Pinokio Matteoa Garronea unosi iskrenu emociju u jednu od najambicioznijih filmskih adaptacija dosadašnjeg dječjeg klasika Carla Collodija iz 1883. godine.” – Deborah Young, The Hollywood Reporter.

Pinocchio u britanska kina stiže 14. kolovoza.

Pinocchio

Check Also

Prvi teaser za seriju Resident Evil: Infinite Darkness

Netflix je objavio prvi službeni teaser za Resident Evil: Infinite Darkness, originalnu horor anime seriju …

Prvi pogled na Netflixov apokaliptični film The Midnight Sky

Nešto je pošlo po zlu. Tamo daleko, Zemlja šuti. Toksični oblaci kovitlaju se oko nje …

Web Statistics