Pennywise vreba na novoj fotografiji filma Ono

 

Krademo rečenicu s EW-a, ali je apsolutno nužno. “Hej djeco, želite se igrati skrivača?”

Zapravo to bi bilo čisto dovoljno objaviti uz ovu najnoviju fotografiju iz filma “Ono” (IT). Fotka je savršena, Pennywise naprosto isijava jezom već samom svojom pojavom u prepoznatljivim nam bojama, a još kad vreba iz sustava kanalizacijske cijevi, doživljaj je potpun jer znate što slijedi.

Uskoro stiže nova adaptacija Kingovog popularnog istoimenog romana iz 1986. godine. Planirana su ukupno dva filma. Prvi će pratiti ekipu Kluba gubitnika kao djece koja se susreću i suprotstavljaju nadrealnom entitetu u malom gradiću Derryju, dok se drugi film fokusira na njih kao odrasle, koji još jednom imaju zadatak poraziti zloćudno biće koje zaposjeda njihov rodni grad, ali i njihove duše.

S obzirom da je ovo već druga nova fotografija unutar tjedan dana prilično smo sigurni da bi uskoro mogli dobiti barem neki teaser za film.

Redatelj filma Andrés Muschietti (Mama) za EW je izjavio da naslovno čudovište uznemiruje upravo zato što se ne skriva u sjenama. “Pennywise se jednostavno pojavi, gotovo u centru događanja te izvede svoju predstavu.” To je doslovno točka. “Ona je neobična čitavo vrijeme, i svaka i najmanja stvar implicira daljnju prijetnju.” Pazite na njegove poante viceva, jer oborit će vas na mrtvo.
Scenarij popisuje dvojac Andrés Muschietti i Gary Doberman. Glavnog protagonista tumači Bill Skarsgård, dok ostatak glumačke ekipe čini Finn Wolfhard, Jaeden Lieberher, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jeremy Ray Taylor, Owen Teague, Sophia Lillis i Nicholas Hamilton.

Ono vas u kina stiže prestrašiti 08. rujna 2017. godine.

It_08312016_Day 46_11374.dng

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics