Penny Dreadful stiže na HBO

 

Home Box Office je najavio premijeru hit-serije “Penny Dreadful” koja će na HBO-u biti prikazana u petak, 7. studenog u 21:05h. Novi nastavci će se također emitirati petkom u istom vremenskom terminu, dok će na HBO GO-u biti dostupni već u jutarnjim satima.
Neki od najstrašnijih likova iz književnosti, uključujući dr. Frankensteina i njegova stvora, Doriana Graya i slavni likove iz romana „Dracula“, vrebaju najmračnijim zakutcima viktorijanskoga Londona. Penny Dreadful je zastrašujući psihološki triler koji isprepleće ove klasične originalne horor-priče u novu dramu za odrasle.
1891. je godina. Policija istražuje niz okrutnih ubojstava, ali istraživač Malcolm Murray i tajanstvena Vanessa Ives znaju kako je tu riječ o nečem još zlokobnijem…
Prve dvije, od ukupno osam epizoda prve sezone serijala, režirao je Juan Antonio Bayona, poznat po filmovima “The Orphanage” i “The Impossible”, za koji je talentirana Naomi Watts 2013. nominirana za Oscara.
U ulozi Vanesse Ives gledat ćemo Evu Green, a mračnim ulicama Londona uz nju lutaju i Josh Hartnett, Timothy Dalton, Reeve Karney, Rory Kinnear

02112014_Penny Dreadful

Check Also

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics