Penguin je navodno izbor za glavnog negativca Reevesovog filma The Batman

Nismo dugo čuli nikakve vijesti za film The Batman redatelja Matta Reevesa, od kada je objavio da je priča završena i da se počinje raditi na scenariju. No čini se da stvari ipak napreduju, jer Oswald Cobblepot aka Penguin je navodno izbor za glavnog negativca! I nije da imamo nešto protiv, jer on sigurno spada među pet kultnih Batmanovih zlikovaca.

Prema tweetu novinara Varietyja – Justina Krolla izgleda da se u njegovim krugovima priča da će glavni negativac filma The Batman biti upravo Penguin. Kroll je inače vjerodostojan izvor, ali i on upozorava da se informacija uzme sa zrnom soli, s obzirom da se planovi DC-ja konstantno mijenjaju. Također u nastavku tweeta piše da u slučaju da Penguin iz nekog razloga ipak ne završi u filmu The Batman, da bi se mogao pojaviti u filmu Birds of Prey redateljice Cathy Yan, u kojem se vraća Margot Robbie kao Harley Quinn.

Ukoliko Penguin zaista bude glavni negativac u filmu, to će biti dobar odabir jer se preko njega lako mogu povezati razni drugi negativci, poput psihotičnog ubojice Victora Zsaza ili malo više fantastičnih likova poput Scarecrowa ili Mr. Freezea.

Zadnji puta kada smo u filmu susreli tog zlokobnog lika, to je bilo 1992. godine u Batman Returns, gdje ga je tumačio fantastični Danny DeVito. Trenutno Penguina možete gledati u Fox-ovoj seriji Gotham, gdje ga također izvrsno glumi Robin Lord Taylor.

Nakon ovih potencijalnih novosti oglasio se putem twittera i Nick Frost (Shaun of the Dead, Into the Badlands) te dao svima do znanja da bi on u bilo kojoj od te dvije opcije rado prihvatio ulogu Penguina.

I dalje doduše ne znamo da li u igri ostaje Ben Affleck kao titularni lik, ili mu je ipak bilo dosta tog famoznog plašta. No bilo bi krajnje vrijeme da nam Warner Bros. da neki info oko toga.

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics