Peacemaker: HBO-ovoj seriji su se pridružila 4 nova glumačka imena!

HBO-ova serija Peacemaker je spin-off Gunnovog filma Odred otpisanih (The Suicide Squad), u čijem je fokusu titularni lik kojeg tumači John Cena. Sada je objavljeno da su se seriji pridružili Chukwudi Iwuji (Designated Survivor) kao Clemson Murn, Lochlyn Munro (Riverdale) kao Larry Fitzgibbon, Annie Chang (Shades of Blue) kao detektivka Sophie Song i Christopher Heyerdahl (Van Helsing) kao kapetan Locke. Prije toga Gunn je već angažirao Danielle Brooks, Roberta Patricka i Chrisa Conrada za manje uloge. Također je poznato i da će Steve Agee i Jennifer Holland reprizirati svoje uloge iz filma The Suicide Squad, kao John Economos (član A.R.G.U.S.-a i pomoćnik Amande Waller) i Emilia Harcourt (specijalna agentica koja surađuje s A.R.G.U.S.-om).

James Gunn je scenarist svih osam epizoda, a neke od njih će i režirati. Gunn će također biti i izvršni producent serije, zajedno s Peterom Safranom i Cenom. Produkcija na seriji bi trebala započeti početkom 2021. godine u Vancouveru, prije nego Gunn počne raditi na novom filmu Čuvara galaksije. Seriju produciraju Troll Court Entertainment i The Safran Company u suradnji s Warner Bros. Television.

Peacemaker je nešto poput “realnije” verzije Kapetana Amerike, poludjela vojničina i stručnjak za oružje koji vjeruje u mir pod svaku cijenu, bez obzira koliko ljudi mora ubiti da bi ga ostvario. U slobodno vrijeme ide po svijetu i ubija diktatore. Za sada se detalji radnje čuvaju u tajnosti, ali prvotna najava je dala do znanja kako će se serija baviti nastankom iliti pozadinskom pričom titularnog lika.

“Peacemaker je prilika da uronimo u trenutne probleme na svjetskoj razini kroz perspektivu ovog superjunaka/superzlikovca/najvećeg kretena na svijetu”, svojedobno je izjavio Gunn.

Suicide Squad u kina i na HBO Max po novom planu stiže u isto vrijeme, odnosno 08. kolovoza 2021. godine.

Peacemaker

Check Also

Slumberland: trailer i poster za Netflixovu obiteljsku fantasy avanturu!

Netflix je u kolovozu objavio prvi teaser za visokobudžetni, obiteljski fantasy film Slumberland, redatelja Francisa …

Black Panther: Wakanda Forever – novi, epski trailer za Marvelov iščekivani nastavak

Marvel je danas objavio novi trailer i postere za iznimno očekivani nastavak Black Panthera kojeg …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics