Paranormal: trailer za novu Netflixovu horor seriju

Nova Netflixova žanrovska serija Paranormal (Ma Waraa Al Tabiaa) bazirana je na istoimenom serijalu knjiga popularnog egipatskog autora Ahmeda Khaleda Tawfika. Tvorac, redatelj, scenarist i showrunner serije je Amr Salama (Sheikh Jackson). “Bio mi je san adaptirati Paranormal pokojnog autora Ahmeda Khaleda Tawfika i pretvoriti ga u dramu otkad sam poželio biti filmaš.” – izjavio je Salama ranije ove godine u intervjuu za Hollywood Reporter.

Paranormal je u cijelosti snimljen u Egiptu, u pokušaju da stvari budu što autentičnije. Radnja je dakle smještena u Egipat 1960-ih godina. Serija je puna misterija i neizvjesnosti, a bavi se avanturama dr. Refaata Ismaila, skeptičnog hematologa koji se našao suočen s nizom nadnaravnih događaja.

Refaat Ismail, cinični profesor hematologije s mračnim smislom za humor, doživio je da mu se cijeli svijet naprosto okrenuo naglavačke, što je dovelo u pitanje njegova cjeloživotna znanstvena uvjerenja nakon što počne doživljavati paranormalne aktivnosti. Zajedno s njegovom sveučilišnom kolegicom Maggie ulaze u paranormalni svijet i pokušavaju spasiti svoje najmilije od opasnosti koja ih okružuje…

Glavne uloge tumače Ahmed Amin, Razane Jammal, Ayah Samaha i Samaa Ibrahem.

Paranormal sa svojih šest epizoda na Netflix stiže već 05. studenog. Svaka epizoda u fokusu ima jednu od poznatih urbanih legendi iz knjiga. Što znači da je svaka epizoda samostalna priča, ali ih sve povezuje zajednički i ponavljajući element prve sezone: Kuća Khadrawy. Serija Paranormal je prva egipatska Netflixova serija.

Check Also

Trailer za distopijski film Vesper

Objavljen je puni trailer za nezavisni distopijski film Vesper koji je incijalno bio poznat pod …

House of the Dragon: nove fotografije i teaser iz nadolazeće serije!

S obzirom da nas od premijere HBO-ove fantasy serije House of the Dragon (Zmajeva kuća) …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics