Paranormal: trailer za novu Netflixovu horor seriju

Nova Netflixova žanrovska serija Paranormal (Ma Waraa Al Tabiaa) bazirana je na istoimenom serijalu knjiga popularnog egipatskog autora Ahmeda Khaleda Tawfika. Tvorac, redatelj, scenarist i showrunner serije je Amr Salama (Sheikh Jackson). “Bio mi je san adaptirati Paranormal pokojnog autora Ahmeda Khaleda Tawfika i pretvoriti ga u dramu otkad sam poželio biti filmaš.” – izjavio je Salama ranije ove godine u intervjuu za Hollywood Reporter.

Paranormal je u cijelosti snimljen u Egiptu, u pokušaju da stvari budu što autentičnije. Radnja je dakle smještena u Egipat 1960-ih godina. Serija je puna misterija i neizvjesnosti, a bavi se avanturama dr. Refaata Ismaila, skeptičnog hematologa koji se našao suočen s nizom nadnaravnih događaja.

Refaat Ismail, cinični profesor hematologije s mračnim smislom za humor, doživio je da mu se cijeli svijet naprosto okrenuo naglavačke, što je dovelo u pitanje njegova cjeloživotna znanstvena uvjerenja nakon što počne doživljavati paranormalne aktivnosti. Zajedno s njegovom sveučilišnom kolegicom Maggie ulaze u paranormalni svijet i pokušavaju spasiti svoje najmilije od opasnosti koja ih okružuje…

Glavne uloge tumače Ahmed Amin, Razane Jammal, Ayah Samaha i Samaa Ibrahem.

Paranormal sa svojih šest epizoda na Netflix stiže već 05. studenog. Svaka epizoda u fokusu ima jednu od poznatih urbanih legendi iz knjiga. Što znači da je svaka epizoda samostalna priča, ali ih sve povezuje zajednički i ponavljajući element prve sezone: Kuća Khadrawy. Serija Paranormal je prva egipatska Netflixova serija.

Check Also

The Nevers: Joss Whedon je napustio HBO-ov projekt

Joss Whedon (The Avengers, Firefly, Buffy the Vampire Slayer) je napustio HBO-ovu seriju The Nevers. …

The Expanse je dobio obnovu za šestu i ujedno posljednju sezonu!

Nakon što je serija The Expanse 2018. bila otkazana na Syfy-ju zaživjela je na Amazonu …

Web Statistics