Paranormal: trailer za novu Netflixovu horor seriju

Nova Netflixova žanrovska serija Paranormal (Ma Waraa Al Tabiaa) bazirana je na istoimenom serijalu knjiga popularnog egipatskog autora Ahmeda Khaleda Tawfika. Tvorac, redatelj, scenarist i showrunner serije je Amr Salama (Sheikh Jackson). “Bio mi je san adaptirati Paranormal pokojnog autora Ahmeda Khaleda Tawfika i pretvoriti ga u dramu otkad sam poželio biti filmaš.” – izjavio je Salama ranije ove godine u intervjuu za Hollywood Reporter.

Paranormal je u cijelosti snimljen u Egiptu, u pokušaju da stvari budu što autentičnije. Radnja je dakle smještena u Egipat 1960-ih godina. Serija je puna misterija i neizvjesnosti, a bavi se avanturama dr. Refaata Ismaila, skeptičnog hematologa koji se našao suočen s nizom nadnaravnih događaja.

Refaat Ismail, cinični profesor hematologije s mračnim smislom za humor, doživio je da mu se cijeli svijet naprosto okrenuo naglavačke, što je dovelo u pitanje njegova cjeloživotna znanstvena uvjerenja nakon što počne doživljavati paranormalne aktivnosti. Zajedno s njegovom sveučilišnom kolegicom Maggie ulaze u paranormalni svijet i pokušavaju spasiti svoje najmilije od opasnosti koja ih okružuje…

Glavne uloge tumače Ahmed Amin, Razane Jammal, Ayah Samaha i Samaa Ibrahem.

Paranormal sa svojih šest epizoda na Netflix stiže već 05. studenog. Svaka epizoda u fokusu ima jednu od poznatih urbanih legendi iz knjiga. Što znači da je svaka epizoda samostalna priča, ali ih sve povezuje zajednički i ponavljajući element prve sezone: Kuća Khadrawy. Serija Paranormal je prva egipatska Netflixova serija.

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

House of the Dragon: 2. sezona će imati manji broj epizoda nego prva

Otkriven je broj epizoda druge sezone HBO-ove fantasy serije House of the Dragon iliti Zmajeve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics