Parallel: prelazak u druge svemire nosi opasne posljedice!

Vertical Entertainment je konačno objavio službeni trailer za SF triler Parallel. Zanimljivo je da je film svoju premijeru doživio još 2018. godine u sklopu Fantasia Festivala i Brussels Fantastic Film Festivala, te je te iste godine sudjelovao i na FrightFestu i Sitgesu, kao i iduće godine na Morbido Film Festu. Redatelj filma je Isaac Ezban (The Similars, The Incident), a scenarij potpisuje Scott Blaszak. Producenti su Garrick Dion (Villains) i Matthias Mellinghaus (Shadowplay). Izvršni producenti su Aaron L. Gilbert, John Zaozirny, Jason Cloth, Richard McConnell, Paul Tennyson i Chris Rudolph.

Grupa prijatelja nailazi na ogledalo koje služi kao portal za “multiverzum”, ali ubrzo otkrivaju da uvoz znanja s druge strane, radi poboljšanja njihovih života, donosi sve opasnije posljedice…

Koliko god dugo bili u drugoj dimenziji, oni koji su ostali s ove strane teško percipiraju koliko je vremena prošlo nakon što uđete kroz portal u multiverzum. To je mjesto koje jako sliči našem svijetu… ili je barem tako na početku. Ali ono što započinje kao uzbudljiva pustolovina manipuliranja vremenom i proživljavanja svojih fantazija, na kraju postaje vrlo opasno, i rezultira jezivim posljedicama.

Glavne uloge tumače Martin Wallström (Mr. Robot), Aml Ameen (I May Destroy You), Georgia King (Devs), Mark O’Brien (Ready or Not), Alyssa Diaz (The Rookie), David Harewood (Supergirl) i Kathleen Quinlan (Apollo 13).

Parallel na uslugu na zahtjev stiže 11. prosinca.

Parallel

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics