Oxygen: novi, puni trailer za za Netflixov misteriozni SF triler!

Netflix je netom objavio puni trailer i novi poster za SF triler Oxygen (originalno naslovljen O2). Redatelj filma je Alexandre Aja (High Tension, The Hills Have Eyes, Piranha 3D, Crawl), dok scenarij potpisuje Christie LeBlanc (How to Make a Reality Star). Producenti su Vincent Maraval (French Exit), Brahim Chioua (Climax) i Noëmie Devide (Spring Breakers) za Getaway Films te Grégory Levasseur (The Pyramid, Crawl), a izvršni producenti su Adam Riback i James Engle za Echo Lake Entertainment.

Ovaj novi, puni trailer u potpunosti igra na kartu klaustrofobičnog aspekta filma, koji pomalo podsjeća na Cortésov film Buried u kojem je Ryan Reynolds tumačio glavnu ulogu. Ovdje doduše očito postoji dublji misterij koji se odigrava tijekom filma dok glavni lik nastoji saznati tko je i zašto je u kapsuli.

Oxygen je francuski psihološki SF triler. Film govori o mladoj ženi koja se budi u kriogenoj komori. Ne sjeća se tko je ni kako je tamo završila. S obzirom da joj ponestaje kisika, mora pronaći način da se prisjeti tko je kako bi pronašla izlaz iz svoje noćne more.

Glavne uloge tumače Mélanie Laurent (6 Underground, Inglorious Basterds), Mathieu Amalric (The Grand Budapest Hotel, The French Dispatch) i Malik Zidi (The Assistant, Marie Curie: The Courage of Knowledge).

Oxygen na Netflix stiže 12. svibnja.

Oxygen

Check Also

U razvoju je reboot kultne serije Babylon 5!

U današnje vrijeme kada gotovo sve dobiva svoj reboot, ne bi nas trebalo čuditi što …

Cowboy Bebop: prvi poster za Netflixovu adaptaciju!

Netflix je objavio prvi službeni poster za Cowboy Bebop, igranu adaptaciju legendarnog anime serijala iz …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics