Ovogodišnji Star Trek dan donosi besplatne virtualne panele!

Kako bi obilježili 54. godišnjicu TV premijere originalnih Zvjezdanih staza – 08. rujna 1966., koji je postao Star Trek dan, CBS All Access organizira cjelodnevno slavlje kompletne franšize, uključujući panele s članovima glumačkih ekipa, kao i maraton odabranih epizoda od osam različitih ST serija. Dio s maratonom će biti isključivo dostupan za gledatelje u SAD-u. U pauzi maratona će biti prikazano čak devet panela vezanih uz različite ST serije, i ako ništa drugo barem taj dio će biti dostupan i besplatan za gledatelje širom svijeta. Wil Wheaton i Mica Burton (kćer LeVara Burtona) će biti voditelji panela koji obećavaju i ekskluzivni prvi pogled na ono što tek dolazi u Star Trek svemiru.

Na panelima će biti glumačka i kreativna ekipa iz sljedećih ST serija:

Star Trek: Discovery, panel na kojem će sudjelovati Sonequa Martin-Green i David Ajala, te showrunneri i izvršni producenti Alex Kurtzman i Michelle Paradise.
Star Trek: Strange New Worlds, panel za spin-off Discoveryja, na kojem će sudjelovati Anson Mount, Rebecca Romijn i Ethan Peck; izvršni producenti Akiva Goldsman i Henry Alonso Myers; te suizvršni producenti Akela Cooper i Davy Perez.
Star Trek: Enterprise, panel na kojem će sudjelovati Scott Bakula, Linda Park, John Billingsley, Dominic Keating, Anthony Montgomery i Connor Trinneer.
Star Trek: Deep Space Nine, panel na kojem će sudjelovati Terry Farrell, Alexander Siddig, Armin Shimerman, Nana Visitor, Cirroc Lofton i izvršni producent Ira Steven Behr.
Star Trek: The Original Series, na kojem će sudjelovati George Takei i Rod Roddenberry, predsjednik Roddenberry Entertainmenta i sin tvorca Star Treka – Genea Roddenberryja.
Star Trek: Lower Decks, na kojem će sudjelovati Tawny Newsome, Jack Quaid, Noël Wells i Eugene Cordero, te tvorac serije, showrunner i izvršni producent Mike McMahan.
Star Trek: Voyager, na kojem će sudjelovati Kate Mulgrew, Robert Picardo, Robert McNeill, Garrett Wang, Tim Russ i Ethan Phillips.
Star Trek: The Next Generation i Star Trek: Picard na kojem će sudjelovati legendarni Patrick Stewart i Jonathan Frakes.

Sve fanove će sigurno razveseliti i novi Star Trek emoji. Svi twittovi će se moći popratiti sa prigodnim Star Trek emojima, i to s vašim omiljenim Star Trek likovima!

U čast fanovima koji održavaju baštinu Zvjezdanih staza na životu, upravo njih se poziva da podijele što njima znače Zvjezdane staze, i to putem objavljivanja priča, slika i uspomena na Instagramu i Twitteru, koristeći hashtag StarTrekStory (#StarTrekStory), kako bi imali priliku biti predstavljeni na službenim platformama Zvjezdanih staza.

Ako se smatrate dovoljno velikim poznavateljem ST-a virtualno se možete pridružiti ostalim fanovima iz cijelog svijeta i testirati svoje znanje o Zvjezdanim stazama tijekom Geeks Who Drink Star Trek pub kviza na Twitchu. Kvizu se može pristupiti na: https://www.twitch.tv/geekswhodrinkpubquizzes/

Također za svakoga tko će 08. rujna tweetati s ​​hashtagom StarTrekUnitedGives (#StarTrekUnitedGives), CBS All Access će donirati 1 dolar organizacijama koje se u stvarnosti bave zagovaranjem jednakosti, socijalne pravde i težnjom za znanstvenim napretkom.

Sve dodatne informacije o proslavi Star Trek dana potražite na sljedećem linku. LLAP!

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics