Ovog prosinca možete večerati u Hogwartsu!

I ove godine, što je ukupno četvrta za redom, fanovi Harryja Pottera mogu doživjeti magičnu božićnu večeru u Hogwartsu! Sama večera održat će se u poznatoj dvorani Great Hall, i to 09., 10. i 11. prosinca u Londonu. Iako se možda čini kako imate dovoljno vremena za razmišljanje o tome, zapravo je već zadnjih pet minuta, jer morate rezervirati i organizirati let i smještaj, a i karte za večeru su već krenule u prodaju od 17. rujna i prvi dan je već rasprodan. Stoga odmah odlučiti da li ste za ovakvu čarobnu avanturu dok još stignete uhvatiti karte.

Karte za ovaj event iznose 240 funti, i mogu se kupiti ovdje. Po dolasku posjetitelje očekuju piće i mali zalogaji prije nego sjednu za stol, gdje će biti poslužena prigodna blagdanska večera. Nakon večere slijedi obilazak Gryffindorove zajedničke prostorije za druženje i spavaonice za dječake, te kuhinje Weasleyjevih. Na platformi 9 3/4, biti će servirani deserti poput poznatog božićnog pudinga u plamenu i torte od kestena. Sljedeća postaja je zapravo svojevrsno ukrcavanje na Hogwarts Express gdje će se nuditi Butterbeer, prije nego se krene na posljednju atrakciju – Gringotts Wizarding Bank. Večer će zaokružiti muzika, ples i piće. Event započinje u 18:00 h, a završava u ponoć. Posjetitelji će biti posjednuti za stolove od 10 do 12 ljudi, a svakoga očekuje i čarobni štapić. Meni je već dostupan i osigurava i vegansku opciju.

Dinner in the Great Hall, Hogwarts

Dinner in the Great Hall, Hogwarts

Dinner in the Great Hall, Hogwarts

Dinner in the Great Hall, Hogwarts

Check Also

Filmske večeri u Močvari: Fan-Fan-Fantastika

20. travnja u Močvari na repertoaru je program Fan-Fan-Fantastika. Filmske večeri u Močvari ovoga travnja …

Napustila nas je Tatjana Jambrišak (25.01.1965. – 31.03.2021.)

Tatjana Jambrišak (1965.-2021.) je bila hrvatska književnica, urednica, prevoditeljica i dugogodišnja aktivna članica Društva za …

Web Statistics