Outside the Wire: prvi trailer otkriva Anthonyja Mackieja kao super vojnika!

Netflix je objavio prvi trailer za SF triler Outside the Wire. Redatelj filma je Mikael Håfström (The Rite, 1408), a scenarij potpisuju Rob Yescombe (The Division) i Rowan Athale.

Radnjom smješten u blisku budućnost, Outside the Wire se odvija oko Harpa, osramoćenog pilota bespilotne letjelice koji je poslan u ratnu zonu gdje je uparen s Leom, časnikom androidom, za misiju zaustavljanja nuklearnog napada.

Glavne uloge tumače Anthony Mackie (Captain America: Civil War), Damson Idris (Snowfall, Black Mirror), Emily Beecham (Into the Badlands), Michael Kelly (House of Cards), Pilou Asbæk (Game of Thrones) i Enzo Cilenti. Osim što tumači jednu od glavnih uloga Mackie je također i producent filma zajedno s Brianom Kavanaughom-Jonesom, Benom Pughom, Ericom Steinberg i Jasonom Spireom. Izvršni producenti su Josh Horsfield, Fred Berger za Automatik, Rory Aitken za 42 i David U. Lee za Leeding Media.

“To je priča o budućnosti koja je iza ugla, to mi se uvijek sviđalo”, izjavio je svojedobno Håfström. “Određeni aspekti priče bile su stvari koje još nismo vidjeli, ali koje bismo mogli nekako zamisliti kad bismo samo uzeli današnju tehnologiju i gurnuli je malo više naprijed 20, 30 godina ili tako nešto.”

Trailer je pun iznenađenja, i čak i ako mislite da ova priča zvuči previše generički, čini se da bi ovom uradku barem trebalo dati šansu. Mackie je definitivno pravi odabir za ulogu koju tumači, a u paru s Idrisom također funkcionira jako dobro. Akcijske sekvence izgledaju više nego solidno, vizualno je film vrlo privlačan, pa je zapravo samo pitanje koliko će nas uspjeti angažirati narativno.

Outside the Wire na Netflix stiže 15. siječnja 2021. godine.

Outside the Wire

Check Also

Puni trailer za Debris odaje vibru kultne serije Fringe!

NBC je objavio puni trailere za SF seriju Debris. Dva agenta s konfliktnim ličnostima moraju …

Mortal Kombat: stigao je prvi, iznimno brutalni trailer za reboot filma!

Warner Bros. je nakon jučerašnjeg predstavljanja postera svih glavnih likova, konačno objavio i prvi službeni …

Web Statistics