Outside the Wire: prvi trailer otkriva Anthonyja Mackieja kao super vojnika!

Netflix je objavio prvi trailer za SF triler Outside the Wire. Redatelj filma je Mikael Håfström (The Rite, 1408), a scenarij potpisuju Rob Yescombe (The Division) i Rowan Athale.

Radnjom smješten u blisku budućnost, Outside the Wire se odvija oko Harpa, osramoćenog pilota bespilotne letjelice koji je poslan u ratnu zonu gdje je uparen s Leom, časnikom androidom, za misiju zaustavljanja nuklearnog napada.

Glavne uloge tumače Anthony Mackie (Captain America: Civil War), Damson Idris (Snowfall, Black Mirror), Emily Beecham (Into the Badlands), Michael Kelly (House of Cards), Pilou Asbæk (Game of Thrones) i Enzo Cilenti. Osim što tumači jednu od glavnih uloga Mackie je također i producent filma zajedno s Brianom Kavanaughom-Jonesom, Benom Pughom, Ericom Steinberg i Jasonom Spireom. Izvršni producenti su Josh Horsfield, Fred Berger za Automatik, Rory Aitken za 42 i David U. Lee za Leeding Media.

“To je priča o budućnosti koja je iza ugla, to mi se uvijek sviđalo”, izjavio je svojedobno Håfström. “Određeni aspekti priče bile su stvari koje još nismo vidjeli, ali koje bismo mogli nekako zamisliti kad bismo samo uzeli današnju tehnologiju i gurnuli je malo više naprijed 20, 30 godina ili tako nešto.”

Trailer je pun iznenađenja, i čak i ako mislite da ova priča zvuči previše generički, čini se da bi ovom uradku barem trebalo dati šansu. Mackie je definitivno pravi odabir za ulogu koju tumači, a u paru s Idrisom također funkcionira jako dobro. Akcijske sekvence izgledaju više nego solidno, vizualno je film vrlo privlačan, pa je zapravo samo pitanje koliko će nas uspjeti angažirati narativno.

Outside the Wire na Netflix stiže 15. siječnja 2021. godine.

Outside the Wire

Check Also

House of the Dragon: nove fotografije i teaser iz nadolazeće serije!

S obzirom da nas od premijere HBO-ove fantasy serije House of the Dragon (Zmajeva kuća) …

Prvi pogled na film The Pope’s Exorcist, s Russellom Croweom u titularnoj ulozi!

Iz radionice kuće Sony Screen Gems uskoro nam stiže nadnaravni triler The Pope’s Exorcist. Film …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics