Otkrivena je radnja i likovi filma “Fantastic Beasts 2”

 

Danas je započelo snimanje na Yatesovom za sada neimenovanom nastavku Čudesnih zvijeri i gdje ih naći. Upravo tim povodom Warner Bros. je odlučio obznaniti i prvi službeni sinopsis kao i listu povratničkih i novih glumaca. Newt Scamander (Eddie Redmayne) se naravno vraća, kao i auror Tina Goldstein (Katherine Waterston), njezina sestra Queenie (Alison Sudol), i simpatični bezjak Jacob Kowalski (Dan Fogler). Njima će se pridružiti Johnny Depp kao zastrašujući Gellert Grindelwald i Ezra Miller koji se vraća svojoj ulozi tragičnog i poremećenog Credencea. Nova lica koja će imati veći upliv u radnju činit će Jude Law kao mladi Albus Dumbledore, Zoe Kravitz kao žena iz Newtove prošlosti Leta Lestrange, Callum Turner kao Newtov brat koji je slavni ratni heroj i auror Theseus Scamander te Claudia Kim koju ćemo upoznati kao atrakciju u čarobnjačkom cirkusu.

U ostalim ulogama nalaze se William Nadylam kao čarobnjak Yusuf Kama; Ingvar Sigurdsson kao Grimmson, lovac na glave; Ólafur Darri Ólafsson kao Skender, voditelj čarobnjačkog cirkusa i Kevin Guthrie kao Abernathy koji je šef Tini i Queenie u MACUSI.

Radnja filma će biti smještena na više lokacija, od New Yorka do Londona i Pariza što će donijeti mnoga iznenađenja koja će oduševiti fanove knjiga i filmskog serijala. Autorica knjiga J.K. Rowling je napisala scenarij za film koji će biti smješten u 1927. godinu, nekoliko mjeseci nakon što je Scamander razotkrio i ulovio zloglasnog Grindelwalda. U nastavku slijedi njegov dramatični bijeg i prikupljanje još veće količine sljedbenika. Jedini koji će ga možda moći zaustaviti jest njegov nekadašnji prijatelj Albus Dumbledore. No, Dumbledore će ipak trebati pomoć i to od čarobnjaka koji ga je već jednom zaustavio, a to je njegov bivši učenik Newt Scamander.

Nastavak Čudesnih zvijeri u kina stiže 16. studenog 2018. godine.

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics