Otkrivena je kompletna glumačka postava za seriju Star Wars: Obi-Wan Kenobi

Svi već neko vrijeme znamo da nam iz Disneyjeve radionice stiže limitirana igrana serija Star Wars: Obi-Wan Kenobi. Znamo i da ćemo u titularnoj ulozi gledati Ewana McGregora i znamo da se za potrebe serije vraća i Hayden Christensen kao Darth Vader. Ako vas je pak zanimalo koja ćemo sva ostala lica gledati u prvoj postavi to je upravo otkriveno. Nova lica serije su: Moses Ingram (The Queen’s Gambit), Kumail Nanjiani (Eternals), Indira Varma (Game of Thrones), Rupert Friend (Homeland), O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), Sung Kang (F9), Simone Kessell (Reckoning) i Benny Safdie. Za sada nije poznato koje će uloge tumačiti, sli sigurni smo da će se i to vrlo skoro promjeniti. No izvori bliski EW-u su navodno uspjeli saznati da Ingram ima iznimno bitnu ulogu. Povratnici svojim ulogama su Joel Edgerton (Boy Erased) i Bonnie Piesse (The Vow), koji su tumačili ujaka Owena i tetu Beru Lars u SW prikvelima.

Serija nosi službeni naziv Obi-Wan Kenobi i smještena je 10 godina nakon događaja filma Star Wars: Revenge of the Sith, gdje se Kenobi suočio sa svojim najvećim porazom, propašću i korupcijom svog najboljeg prijatelja i učenika Anakina Skywalkera, koji se pretvorio u Dartha Vadera.

Početak produkcije počinje u travnju, iako je originalno snimanje trebalo započeti ranije, ali je došlo do odgode zbog poliranja scenarija. Kad smo već kod scenarija za njega je zadužen Joby Harold (Army of the Dead), dok je redateljica Deborah Chow koja je režirala dvije epizode prve sezone iznimno popularne serije The Mandalorian. Iako snimanje konačno počinje u travnju očekuje se da će radi VFX-a serija stići najranije 2022. godine na Disney Plus platformu. Izvršni producenti su Chow, McGregor, Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan i Joby Harold.

Obi-Wan Kenobi

Check Also

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics