Otkriven je prvi teaser za film Monster Hunter!

Objavljen je prvi službeni teaser trailer za Monster Hunter, adaptaciju popularnog serijala video igara. Film je originalno u kina trebao stići 04. rujna, ali je ljetos pomaknut na 23. travnja 2021. godine, da bi sada kako se čini ipak bio postavljen za izlazak u prosincu ove godine.

Snimanje filma je započelo još u rujnu 2018. godine u Južnoj Africi i Namibiji. Redatelj filma je Paul W.S. Anderson (Resident Evil, Event Horizon), a glavnu ulogu tumači Milla Jovovich (Resident Evil) kao kapetanica Natalie Artemis.

Radnja filma je smještena u svijet paralelan našem, gdje vladaju opasna i moćna čudovišta. Kada je tijekom neočekivane pješčane oluje kapetanica Artemis zajedno sa svojim vjernim vojnicima transportirana u novi svijet biti će očekivano šokirana. U očajničkoj borbi za preživljavanje protiv enormno velikih neprijatelja s neobičnim moćima Artemis će se udružiti s misterioznim Lovcem koji je pronašao način kako da uzvrati udarac. Dok Artemis i Lovac polako grade povjerenje, ona otkriva da je on dio tima koji vodi Admiral. Suočeni s opasnošću koja je toliko velika da bi mogla ugroziti njihov svijet, hrabri ratnici kombiniraju svoje jedinstvene sposobnosti da se udruže za konačni obračun.

Anderson je najavio kako trenutno ima dovoljno ideja za snimanje dva filma stoga možemo očekivati barem jedan nastavak ukoliko se prvi film pokaže uspješnim.

Ostale uloge tumače Tony Jaa (xXx: Return of Xander Cage), reper Tip ‘T.I.’ Harris, Meagan Good (Saw V, The Unborn), Josh Helman (X-Men: Days of Future Past) i Ron Perlman (Hellboy).

“Nešto veliko dolazi!”

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

MGM Plus 23. travnja starta s 2. sezonom horor serije From i doku serijom Amityville: An Origin Story

Streaming servis MGM Plus proslavit će pola puta do Noći vještica iliti Halfway to Halloween …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics