Otkriven je prvi pogled na famozni lik Cablea iz filma “Deadpool 2”

Ryan Reynolds je na twitteru objavio prve službene fotografije Josha Brolina u ulozi futurističkog kiborga mutanta Cablea. Fotku na kojoj Cable izgleda kao da ušutkava plaćenika s velikim ustima je popratio i tekst: Svi mi imamo onog jednog prgavog, opako naoružanog ujaka iz budućnosti. A nisu nedostajali ni prigodni haštegovi #PremiumCable #MaximumAsshole. Druga fotka otkriva bitno više od lica, te imamo skoro pa kompletni uvid na figuru Cablea, kibernetičku ruku, medvjedića i na dio njegovog više nego pristojnog i sasvim odgovarajućeg arsenala. Tekst je i dalje u revijalnom tonu: DeadPool 2: Vaš premium #Cable obskrbljivač. #DeadPool2. Nema sumnje, ovo je Cable, kakav treba biti.

Cable i Deadpool u stipovima održavaju tkz. bromance odnos. Za razliku od recimo Batmana i Robina, ili Lukea Cagea i Iron Fista, Cable vrlo rijetko trpi Deadpoolova sr****.

U drugom nastavku Deadpoola, plaćenika s velikim ustima i dalje glumi Ryan Reynolds. Josh Brolin tumači Cablea, mutanta koji putuje kroz vrijeme, čije su glavne supermoći telepatija i telekineza. Jack Kesy (The Strain, Baywatch) tumači glavnog negativca, i iako još nije službeno potvrđeno nagađa se da je riječ o irskom mutantu Black Tomu Cassidyju. Zazie Beetz tumači lik Domino koji se često imao prilike pojavljivati u Deadpool stripovima. Radi se o mutantici i plaćenici, nadasve poznatoj po pištoljima s kojima ne promašuje baš lako. Japanska glumica Shioli Kutsuna i Julian Dennison (Hunt for the Wilderpeople) su također vezane uz projekt, no za sada još nije otkriveno koje će uloge one preuzeti. Osim titularnog antijunaka, u nastavku ćemo ponovo gledati Leslie Uggams (Blind Al), Morenu Baccarin (Vanessa), Briannu Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead) dok će Stefan Kapicic još jednom posuditi glas Colossusu.

Režiser filma je David Leitch (John Wick). Scenarij potpisuju Rhett Reese i Paul Wernick. Ryan Reynolds je producent zajedno s Simonom Kinbergom i Lauren Shuler Donner.

Deadpool 2 se još uvijek snima, te u kina stiže 01. lipnja 2018.

Check Also

Amazon je naručio spin-off serije The Boys

Vaughtov kinematografski svemir se širi! Ako vam je kao i nama Amazonova serija The Boys …

Samuel L. Jackson predvodit će novu Marvelovu seriju kao Nick Fury za Disney+

Nick Fury se vraća na velika vrata u Marvelov kinematografski svemir (MCU), nakon što smo …

Web Statistics