Otkriven je lik kojeg će tumačiti Andy Serkis u filmu “Star Wars: The Force Awakens”

 

Kada se Andy Serkis pridružio Abramsovom više nego očekivanom novom nastavku Zvjezdanih ratova (Star Wars: The Force Awakens) bilo je mnogo debate oko toga koji će on lik zapravo tumačiti. Serkis je bio pionir izvedbe računalno generiranih likova i u neku ruku predstavlja oca cijele te stvari jer je revolucionizirao portretiranje Golluma u Gospodaru prstenova (The Lord of the Rings), ali se i nastavio razvijati s tehnologijom kroz novi film Planete majmuna (Rise of the Planet of the Apes). No Serkis je također i fantastičan karakterni glumac, pa do sada nije bilo jasno koju će ulogu tumačiti i u kojoj maniri.

Izgleda da se ipak ne uzima takvo ime a da ga se ne iskoristi na onaj način koji mu možda mrvicu više leži i po kojem gotovo svi i znaju njegovo ime. Tako da u nove Zvjezdane ratove Serkis ulazi kao ‘Supreme Leader Snoke‘, ili kao što slika puno više govori kao kompjutorski generirani lik.

U ovom trenutku dakle osim imena, i fotografije više ništa ne znamo. Slika je jedna od onih koje je snimila Annie Leibovitz za Vanity Fair, ali je tek sad otkrivena zajedno sa imenom lika kojeg će Serkis tumačiti.

28052015_star_7_andy_serkis

Check Also

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics