Otkriven Deadpoolov filmski izgled

 

Fanovi ovog vrlo specifičnog stripovskog anti-heroja mogu odahnuti jer Deadpool izgleda točno onako kako bi trebao izgledati – kao Deadpool.

27032015_deadpool

Ryan Reynolds (Green Lantern), glumac koji će i utjeloviti tog blago poremećenog komedijaša u crvenom, danas je na twitteru objavio fotografiju koja kostim pokazuje u punome sjaju. Sve crte su na mjestu, maska je totalni pogodak, a čak i odabrana poza u potpunosti vrišti famoznim Deadpoolovim stilom.

Za one koji ne znaju, Deadpool je jedan od Marvelovih anti-heroja, lik koji vrlo lako mijenja strane i koji se ističe po tome što je svjestan toga da je lik u stripu. Taj meta-humor povezan s over the top grafičkim nasiljem (najčešće s njegove vlastite strane pošto ima moć regeneracije) osvojio je mnoge fanove koji su mu omogućili samostalne stripove, videoigre, animirane epizode i, sada, film.

To nije prvi puta da Deadpoola vidimo na velikom platnu, ali mislim da bi se većina složila da je „X-men Origins: Wolverine“ najbolje ne previše spominjati.

Scenarij za novi film potpisuju Rhett Reese i Paul Wernick, dvojac koji je napisao odlični “Zombieland”, a redateljsku palicu preuzima nešto manje poznati Tim Miller.

Deadpoolu i Ryanu Reynoldsu je to druga šansa na filmskome platnu, a rezultat ćemo saznati tek 12.2.2016. godine. No, ako je suditi po testnom videu koji je izašao prošle godine, možda se ne bismo trebali brinuti baš previše.

Check Also

The Future: HBO Max razvija novu SF seriju koju producira Matt Reeves!

HBO Max je odlučio staviti u razvijanje SF seriju The Future. Serija je bazirana na …

Trailer za 2. sezonu SF serije For All Mankind

Apple TV+ je objavio novi trailer i poster za drugu sezonu serije For All Mankind. …

Web Statistics