Otkrijte animatronička čudovišta u filmu Willy’s Wonderland!

Incijalno poznat kao Wally’s Wonderland, film je sada preimenovan u Willy’s Wonderland, gdje glavnu ulogu tumači Nicolas Cage. Riječ je o horor filmu za koji je danas predstavljen službeni promo poster. Osim postera objavljen je sinopsis koji nagovještava da nas očekuje pomalo otkačena, akcijom nabijena zastrašujuća vožnja.

Domar (Cage) će se naći zaglavljen u udaljenom gradu. U nemogućnosti da plati popravak svog džipa, pristaje otplatiti dug provodeći noć čisteći Willy’s Wonderland, napušteni tematski park prepun animatroničkih likova koji su nekada bili glavna atrakcija za djecu. Ali Willy’s Wonderland nosi mračnu tajnu koju će domar uskoro i sam otkriti. Namamljen je u smrtonosnu zamku, ili bolje rečeno, pravu noćnu moru, gdje ga žele uništiti oživljeni, zli animatronički likovi. Domar je tako prisiljen se boriti s jednim po jednim čudovištem, pokušavajući preživjeti do jutra…

Redatelj filma je Kevin Lewis (The Drop), a scenarij potpisuje G.O. Parsons. Ostale glavne uloge tumače Emily Tosta (Party of Five), Beth Grant (No Country For Old Men), Ric Reitz (The Resident) i Chris Warner (Machete).

“Za mene je uvijek postojao jedan glumac, i to samo jedan specifičan glumac koji je mogao odraditi ovaj film, a to je Nicolas Cage”, svojedobno je izjavio Lewis. “Oduševljen sam što radim s njim i jedva čekam da ga vidim kako se suprotstavlja Wallyju i njegovoj bandi nepodobnih psihopata.”

Willy’s Wonderland

Check Also

Superman & Lois: velika gledanost, dodatni sadržaj ali i prekid emitiranja!

Serija Superman & Lois je postigla vrlo visoke brojke u gledanosti. Prema Deadlineu premijernu epizodu …

Otkrijte simpatični kratki SF film Floaters

U dalekoj budućnosti dva svemirska broda susreću se plutajući nad futurističkim, distopijskim gradom, u ovom …

Web Statistics