Otkrijete novu, misterioznu FX-ovu SF seriju Devs

“Ništa se nikada ne događa bez razloga.” FX je objavio friški trailer za limitiranu tehnološku SF seriju Devs, koja će svoju premijeru doživjeti na Hulu platformi. Osam epizoda serije stiže od poznatog scenarista i redatelja Alexa Garlanda (Ex Machina, Annihilation). Trailer otkriva da nas očito očekuje kombinacija elemenata iz njegovih najboljih uradaka, napredna tehnologija i etičke dileme poput onih u fimu Ex Machina te iznimno čudne i nevjerojatne vizualije poput onih iz filma Annihilation.

Devs je priča o Lily Chan, mladoj softwerskoj inženjerki kojoj nestaje zaručnik. Policijska istraga ne daje rezultate, pa Lily sama kreće u istraživanje korporacije Amaya, za koju smatra da je odgovorna za nestanak/ubojstvo njezinog zaručnika…

Glavne uloge tumače Sonoya Mizuno (Ex Machina), Nick Offerman (Parks and Recreation), Jin Ha (Jesus Christ Superstar Live), Zach Grenier (Fight Club), Stephen McKinley Henderson (Fences), Cailee Spaeny (Pacific Rim Uprising) i Alison Pill (Snowpiercer).

Devs sa svojom premijernom epizodom na Hulu stiže 05. ožujka. Novi brending “FX on Hulu” je dio novog ugovora između kabelske mreže i streaming platforme (koje su sada obje u vlasništvu Disneyja) i zato ćemo originalno FX-ovu seriju gledati premijerno na Hulu, zajedno s desecima drugih FX-ovih naslova. Otkriveno je i da druga sezona What We Do in the Shadows premijerno stiže 15. travnja na FX, a zatim idući dan i na Hulu.

Devs
FX on Hulu

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics