Otključajte prvi trailer za Netflixovu seriju Locke & Key

Locke & Key je doista dugo očekivana serija. Riječ je adaptaciji vrlo popularnog i nagrađivanog strip serijala, autora Joea Hilla i Gabriela Rodriguea. Serija Locke & Key je svojedobno zapela u produkcijskom paklu, te se činilo kako nikada neće ugledati svijetlo dana na televiziji. Strip serijal je zaživio 2008. godine, a 2011. je Fox naručio pilot (koji je tada čak i prikazan na San Diego Comic-Conu) da bi ipak odustao od narudžbe serije, a onda se nekoliko godina kasnije (2017.) slična stvar odigrala s Huluom. Iz nekog razloga formula nije uspjevala. No čitavu stvar je u konačnici ipak spasio tko drugi nego Netflix. Tako konačno pred sobom imamo prvi trailer za seriju koja na Netflix stiže 07. veljače, sa 10 epizoda.

Prvi trailer je vrlo obećavajući, ima kadrova koji izgledaju kao da su naprosto oživljeni direktno sa stranica stripa. Izgleda da je adaptacija vrlo vjerna originalnom materijalu, a jasno je i da se nije štedjelo da se ova impresivna vizija oživi.

Radnja prati mladu braću i sestre kako se sa svojom majkom sele u svoj novi dom Keyhouse u Lovecraft, Maine, nakon misteriozne smrti njihovog oca. Tamo Lockeovi otkrivaju magične ključeve koji otvaraju vrata nadnaravnoga, i koji se čine povezanim sa smrću njihovog oca. Kako istražuju različite ključeve i njihove specifične moći, budi se misteriozni demon koji neće prezati pred ničime da dođe do tih ključeva…

Glavne uloge tumače Darby Stanchfield (Scandal) kao Nina Locke, Jackson Robert Scott (IT, IT 2) kao Bode Locke, Connor Jessup (American Crime) kao Tyler Locke, Emilia Jones (Horrible Histories) kao Kinsey Locke, Bill Heck (The Ballad of Buster Scruggs) kao Rendell Locke, Laysla De Oliveira kao Dodge, Sherri Saum kao Ellie Whedon, Thomas Mitchell Barnet kao Sam Lesser, Griffin Gluck (American Vandal) kao Gabe i Coby Bird kao Rufus Whedon.

Showrunneri serije su Meredith Averill (Haunting of Hill House) i Carlton Cuse (Lost, Bates Motel). Cuse i Joe Hill su zajedno s Aronom Elijem Coleiteom napisali prvu epizodu.

Za vas koji ne znate, Hillov horror roman NOS4A2 (kao i serija) ima poveznicu sa strip serijalom Locke & Key, te spadaju u isti svemir.

Locke & Key

Locke & Key

Locke & Key

Locke & Key

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics