Otkačeni prvi trailer za animirani film Unicorn Wars!

Ako još niste pogledali nagrađivani animirani film Alberta Vázqueza – Psihonauti, zaboravljena djeca (Psiconautas, los niños olvidados) onda bi vam svakako preporučili da to učinite čim prije. No ako trebate razlog zašto bi se trebali upoznati s Vázquezovim radom onda pogledajte prvi trailer za njegov nadolazeći animirani film Unicorn Wars. Doduše treba uzeti u obzir da je ovo vrlo rani pogled na ono što nas očekuje jer “ozbiljna” produkcija počinje tek u siječnju 2021. godine, dok je izlazak filma planiran za 2022. godinu. No kad god već film stigao, nas je već kupila neobična priča o ratu između plišanih medvjedića i jednoroga.

Plišani medvjedići i jednorozi su ratu otkako postoje. Vojnik Bluet žudi za krvi jednoroga jer prema legendi njihova krv donosi vječnu ljepotu. Njegov brat Tubby nije podoban za rat. Nesiguran je u sebe, opsjednut hranom i sve što želi je da ga njegov brat voli. Pukovnija mladih plišanih medvjedića napušta kamp za treniranje i odlazi na misiju koja će završiti u brutalnoj i katastrofalnoj finalnoj borbi.

Glavna produkcijska kuća iza projekta Unicorn Wars je Autour de Minuit (Francuska), u ko-produkciji s kućama Schmuby (Francuska), Uniko (Španjolska) i Abano (Španjolska) – ista postava koja je radila Vázquezov kratki nagrađivani film Decorado.

Unicorn Wars

Check Also

Prvi pogled na novi film Mortal Kombat

Warner Bros. je konačno objavio prve fotografije iz nadolazećeg reboota filma Mortal Kombat. Iako je …

The Lord of the Rings: otkriven je službeni sinopsis Amazonove serije!

Amazon Studios je konačno otkrio nešto detaljniji službeni opis radnje za njihovu misterioznu prikvel seriju …

Web Statistics