Otkačeni prvi trailer za animirani film Unicorn Wars!

Ako još niste pogledali nagrađivani animirani film Alberta Vázqueza – Psihonauti, zaboravljena djeca (Psiconautas, los niños olvidados) onda bi vam svakako preporučili da to učinite čim prije. No ako trebate razlog zašto bi se trebali upoznati s Vázquezovim radom onda pogledajte prvi trailer za njegov nadolazeći animirani film Unicorn Wars. Doduše treba uzeti u obzir da je ovo vrlo rani pogled na ono što nas očekuje jer “ozbiljna” produkcija počinje tek u siječnju 2021. godine, dok je izlazak filma planiran za 2022. godinu. No kad god već film stigao, nas je već kupila neobična priča o ratu između plišanih medvjedića i jednoroga.

Plišani medvjedići i jednorozi su ratu otkako postoje. Vojnik Bluet žudi za krvi jednoroga jer prema legendi njihova krv donosi vječnu ljepotu. Njegov brat Tubby nije podoban za rat. Nesiguran je u sebe, opsjednut hranom i sve što želi je da ga njegov brat voli. Pukovnija mladih plišanih medvjedića napušta kamp za treniranje i odlazi na misiju koja će završiti u brutalnoj i katastrofalnoj finalnoj borbi.

Glavna produkcijska kuća iza projekta Unicorn Wars je Autour de Minuit (Francuska), u ko-produkciji s kućama Schmuby (Francuska), Uniko (Španjolska) i Abano (Španjolska) – ista postava koja je radila Vázquezov kratki nagrađivani film Decorado.

Unicorn Wars

Check Also

Prvi pogled na HBO-ovu seriju Welcome to Derry, i novi pogled na seriju The Penguin

Max je objavio novi promo video koji najavljuje njihov nadolazeći plan za 2024./2025. godinu, a …

House of the Dragon: prvi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

Tijekom panela na brazilskom CCXP-u, HBO je konačno predstavio prvi teaser trailer za drugu sezonu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics