Otkačeni prvi trailer za animirani film Unicorn Wars!

Ako još niste pogledali nagrađivani animirani film Alberta Vázqueza – Psihonauti, zaboravljena djeca (Psiconautas, los niños olvidados) onda bi vam svakako preporučili da to učinite čim prije. No ako trebate razlog zašto bi se trebali upoznati s Vázquezovim radom onda pogledajte prvi trailer za njegov nadolazeći animirani film Unicorn Wars. Doduše treba uzeti u obzir da je ovo vrlo rani pogled na ono što nas očekuje jer “ozbiljna” produkcija počinje tek u siječnju 2021. godine, dok je izlazak filma planiran za 2022. godinu. No kad god već film stigao, nas je već kupila neobična priča o ratu između plišanih medvjedića i jednoroga.

Plišani medvjedići i jednorozi su ratu otkako postoje. Vojnik Bluet žudi za krvi jednoroga jer prema legendi njihova krv donosi vječnu ljepotu. Njegov brat Tubby nije podoban za rat. Nesiguran je u sebe, opsjednut hranom i sve što želi je da ga njegov brat voli. Pukovnija mladih plišanih medvjedića napušta kamp za treniranje i odlazi na misiju koja će završiti u brutalnoj i katastrofalnoj finalnoj borbi.

Glavna produkcijska kuća iza projekta Unicorn Wars je Autour de Minuit (Francuska), u ko-produkciji s kućama Schmuby (Francuska), Uniko (Španjolska) i Abano (Španjolska) – ista postava koja je radila Vázquezov kratki nagrađivani film Decorado.

Unicorn Wars

Check Also

Love, Death + Robots: prvi trailer za 2. sezonu animirane antologijske serije!

Netflix je objavio prvi službeni trailer za drugu sezonu animirane antologijske serije za odrasle Love, …

The Lord of the Rings: prva sezona Amazonove serije će koštati skoro 500 milijuna dolara!

Iznimno očekivana prikvel serija The Lord of the Rings (Gospodar prstenova) će koštati daleko više …

Web Statistics