Osvojite vrčeve i Funko POP! figurice iz filma “Assassin’s Creed”

 

14022017_Assassins_nagradna_post_1

Assassin’s Creed je temeljen na planetarno popularnoj video igri francuskog Ubisofta, u kojoj glavni lik proživljava sjećanja svojih predaka, u različitim povijesnim periodima, i na još raskošnijim lokacijama, poput križarskog Outremera, renesansne Italije, revolucionarnog Pariza, ili najnovijeg ostvarenja smještenog u viktorijanski London. Kroz mješavinu avanture, akcije, upoznavanja stvarnih povijesnih ličnosti, parkoura po povijesnim građevinama i skokova s nemoguće visokih visina („leap of faith“), pratimo glavnog junaka i njegovu ulogu u vječnom sukobu između Assassina i Templara, sukobu koji seže još u prapočetke čovječanstva.

Zahvaljujući našem sponzoru Blitz Film & Video distribuciji, i našem portalu Inverzija.net u nagradnom natječaju vam dijelimo doista cool stvarčice. Uz malo sreće možete osvojiti vrčeve i Funko POP! figurice s likovima iz filma Assassin’s Creed koje i inače možete kupiti u našem webshopu.

Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljeno pitanje. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”.

Nakon što odgovorite na nagradno pitanje, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli osvojiti.

Nagradni natječaj traje do petka 17. veljače u ponoć. S(f)retno!

[wpsqt name=”Assassins Creed” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics