Osvojite ulaznice za sf film “The Congress” redatelja Arija Folmana

 

21092014_the_congress

U sklopu osme MAXtv Filmomanije koja se trenutno odvija u Cineplexx kinima pronašli smo jedan pravi dragulj. Riječ je o filmu “The Congress” izvrsnoj mješavini animiranog i igranog filma kojeg je napisao i režirao Ari Folman, a glavnu ulogu tumači uvijek iznimna Robin Wright. Film je prava vizualna poslastica, neobične fantastične radnje koja vas naprosto tjera na promišljanje i propitivanje sebe, svijeta i realnosti.

Ukoliko se želite zaputiti na putovanje na koje vode samo rijetki filmovi poput ovog, ako želite uživati u izvrsno balansiranim elementima drame, fantazije i fikcije pozivamo vas da odigrate nagradnu igru u kojoj zahvaljujući Continental filmu možete osvojiti po dvije ulaznice za termin 28.09. u 21:00 sat (Cineplexx Centar Kaptol – Zagreb). Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na dva postavljena pitanja. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”.

MAXtv Filmomanija startala je 18. i traje do 28. rujna u Zagrebu. Ove godine revija se ističe i po tome što se odvija ne samo u Hrvatskoj (Zagreb) nego i u Sloveniji (Maribor), Srbiji (Beograd), Crnoj Gori (Podgorica) i Makedoniji (Skoplje) gdje završava nešto ranije, odnosno 24. rujna.

Kompletan popis filmova i raspored projekcija za Zagreb možete pogledati na službenoj stranici revije (www.filmomanija.hr) ili na službenoj stranici kina Cineplexx (www.cineplexx.hr).

Nagradna igra traje do četvrtka 25. rujna u ponoć. Sretno!

[wpsqt name=”Nagradna igra: Kongres” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics