Osvojite ulaznice za megasimpatičan animirani film Hotel Transilvanija 2

 

31102015_hotel_transilvanija_2_post

Simpatični likovi iz najpoznatijeg Drakulinog hotela su se vratili u novoj čudovišnoj avanturi. Točno odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za fantastični obiteljski film Hotel Transilvanija 2.

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje. Drakulin hotel koji je iz početka kao svoje goste prihvaćao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovjek, a pola vampir) ne pokazuje znakove pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u posjeti kod Johnnyjevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturalni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Murrayja, Waynea i Griffina kako bi sa svojim unukom prošao kroz “vampirski trening”. Međutim nitko od njih nije svjestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u obiteljski posjet hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak stvari će postati vrlo šišmikolike.

Zahvaljujući našem sponzoru i distributeru filma Continental filmu, dijelimo ulaznice koje ćete moći iskoristiti u kinima: Cineplexx Centar Kaptol, Cineplexx City Center one East Zagreb i Cineplexx City Center one Split.

Sve što trebate napraviti je pokrenuti kviz i odgovoriti na postavljeno pitanje. Svi koji točno odgovore na pitanje, upadaju u bubanj za izvlačenje. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb Next. Sretno svima koji sudjeluju!

Nagradna igra traje do utorka 03. studenog u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni već idućeg dana.

[wpsqt name=”Hotel Transilvanija 2″ type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics