Osvojite ulaznice za intrigantni sf triler Dolazak

 

25112016_dolazak_post_1

24. studenog, u domaća kina stigao je sf triler Dolazak (Arrival) u kojem je redatelj Denis Villeneuve okupio impresivnu glumačku ekipu predvođenu s Amy Adams, Jeremyjem Rennerom i Forestom Whitakerom. Film se premijerno prikazao na filmskom festivalu u Veneciji gdje se našao u utrci za glavnu nagradu (Zlatni lav), a tamošnju je kritiku i publiku doslovno podignuo na noge nakon projekcije uz salve pljeska i odobravanja.

Radnja ovog inteligentnog znanstveno-fantastičnog trilera fokusirana je na dolazak izvanzemaljaca i naš prvi kontakt s njima. Sveukupno dvanaest letjelica sletjelo je na različitim lokacijama diljem svijeta. Američka vojska uskoro regrutira doktoricu Louise Banks (Adams), najbolju prevoditeljicu u svijetu, čiji je zadatak uz pomoć fizičara Iana Donnellyja (Renner) otkriti jesu li naši posjetitelji došli u miru ili predstavljaju prijetnju kompletnom čovječanstvu…

Dolazak je adaptacija nagrađivane kratke priče Teda Chianga, Priča tvog života (Story of Your Life). Priča je kod nas objavljena u sf&f časopis Sirius B broj 22. Ako niste čitali, i još nemate taj broj onda ga svakako potražite u Inverzijinom webshopu ili u Algoritam MK knjižarama.

Uz veliki broj pozitivnih kritika koje ga prate i dobrih ocjena publike nije čudo što se Dolazak smatra jednim od ozbiljnijih kandidata za predstojeću sezonu filmskih nagrada, u prvom redu Zlatnih globusa i Oscara.

Zahvaljujući našem sponzoru i distributeru filma Continental filmu, dijelimo ulaznice koje ćete moći iskoristiti u kinima: Cineplexx City Center one East Zagreb i Cineplexx City Center one Split.

Sve što trebate napraviti je pokrenuti kviz i odgovoriti na postavljeno pitanje. Svi koji točno odgovore na pitanje, upadaju u bubanj za izvlačenje. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb Next. S(f)retno svima koji sudjeluju!

Nagradna igra traje do utorka 27. studenog u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni već idućeg dana.

[wpsqt name=”Dolazak” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics