Osvojite ulaznice ili Funko POP! figurice s likovima iz animiranog filma Vaiana

 

29112016_moana_nagradnjaca_post_1

Trenutno u domaćim kinima igra Vaiana (Moana), Disneyjev animirani film o pustolovnoj tinejdžerici koja otplovi na opasnu misiju kako bi spasila svoj narod. Tijekom svojeg putovanja, Vaiana sreće nekoć moćnog poluboga Mauija, koji je vodi u njezinoj misiji da postane vrhunska navigatorica. Oni zajedno plove preko oceana u zahtjevnoj pustolovini punoj akcije i susreću divovska čudovišta, a Vaiana putem ostvaruje drevnu misiju svojih predaka i otkriva jednu stvar koju je oduvijek tražila: svoj vlastiti identitet.

Zahvaljujući našem sponzoru i distributeru filma, tvrtki 2i Film, u nagradnom natječaju vam dijelimo kino ulaznice za Vaianu. Za one koju su već odgledali ovu magičnu pustolovinu Inverzija je osigurala Funko POP! figurice s likovima iz filma koje ako nećete imati sreće da ih osvojite možete kupiti u našem webshopu.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je odgovoriti na postavljena pitanja. (Jedno je nagradno pitanje, a drugo od vas traži da napišete u kojem bi kinu željeli gledati film.) Svi koji točno odgovore na nagradno pitanje ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”.

Nagradni natječaj traje do srijede 01. prosinca u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni već idućeg dana. Pustolovina vas zove, odazovite se!

[wpsqt name=”Vaiana” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics