Osvojite majice iz filma “Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio”, treću knjigu iz serijala ili POP! figuricu Katniss Everdeen

 

27112015_Sojka_rugalica_2_nagradna_post

U posljednjem poglavlju kino-hit franšize Igre gladi Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), nakon što je postala vođa masovne pobune potlačenih, zajedno sa Distriktom 13 pokreće sveopću revoluciju protiv autokratskog Kapitola. Katniss nastavlja svoju ulogu heroine koja se u nevjerojatnoj bitci za preživljavanje bori za svoj narod.

Zahvaljujući sponzorima tvrtki Blitz Film & Video distribucija, izdavačkoj kući Algoritam i našem portalu Inverzija.net dijelimo vam majice s motivom iz filma, primjerke treće knjige iz serijala Igre gladi: Šojka rugalica autorice Suzanne Collins i fantastične Funko POP! figurice koje i van nagradne igre možete dobaviti preko nas.

Kao i obično, sve što trebate napraviti je pokrenuti kviz i odgovoriti na postavljena pitanja. Svi koji točno odgovore na sva pitanja, upadaju u bubanj za izvlačenje. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb Next. Nakon što odigrate nagradnu igru, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli osvojiti (ako je u pitanju majica navedite i veličinu).

Sretno svima koji sudjeluju!

Nagradna igra traje do četvrtka 03. prosinca u ponoć.

[wpsqt name=”Nagradna igra Šojka rugalica 2. dio” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics