Osvojite majice ili POP! figurice iz filma Deadpool

 

01032016_Deadpool_nagradna

Film Deadpool temeljen je na priči o najneobičnijem antijunaku Marvel Comicsa. Radnja se odvija oko bivšeg operativca i specijalca koji je postao plaćenik Wade Wilson, a nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu koji mu je dao moć ubrzanog zacjeljivanja postaje poznat kao Deadpool. Naoružan novostečenim moćima i mračnim uvrnutim smislom za humor, Deadpool kreće u lov na čovjeka koji ga je zamalo uništio…

Zahvaljujući sponzorima tvrtki Blitz Film & Video distribucija, i našem portalu Inverzija.net dijelimo vam majice s motivom iz filma, i fantastične Funko POP! figurice koje i van nagradne igre možete kupiti ili naručiti preko našeg friško otvorenog webshopa.

Kao i obično, sve što trebate napraviti je pokrenuti kviz i odgovoriti na postavljeno pitanje. Svi koji točno odgovore na sva pitanja, upadaju u bubanj za izvlačenje. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb Next. Nakon što odigrate nagradnu igru, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli osvojiti (ako je u pitanju majica navedite i veličinu).

S(f)retno svima koji sudjeluju!

Nagradna igra traje do nedjelje 06. ožujka u ponoć.

[wpsqt name=”Deadpool” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics