Osvojite majice, igraće karte, maske i Funko POP! figurice iz filma Odred otpisanih

 

13082016_suicide_squad_post

Odred otpisanih koji trenutno igra u domaćim kinima je imao jedno od najboljih otvaranja ove godine, unatoč relativno lošim kritikama. Radnja prati skupinu neobičnih, super zlikovaca, koji se nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, te bivaju regrutirani za tajni zadatak vladine agentice Amande Waller. Odred otpisanih tako kreće u pogibeljnu misiju, preopasnu za obične snage sigurnosti i vojske, koja im je dodijeljena u zamjenu za određene povlastice…

Zahvaljujući našem sponzoru Blitz Film & Video distribuciji, i našem portalu Inverzija.net u nagradnoj igri vam dijelimo doista cool stvarčice. Uz malo sreće možete osvojiti otkačene majice, igraće karte, maske i Funko POP! figurice s likovima iz filma koje inače možete i kupiti u našem webshopu.

Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”.

Nakon što odigrate nagradnu igru, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli (ako je majica, navedite i veličinu).

Nagradna igra traje do srijede 17. kolovoza u ponoć. Ne otpišite se odmah u startu i okušajte sreću!

[wpsqt name=”Suicide Squad” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics