Osvojite majice i torbu iz filma Časna

Časna zasigurno neće proći nezapaženo. Prisjetimo se, od prošlog tjedna strah se proširio ulicama grada Zagreba, ali i šire, gdje su slučajni prolaznici imali (ne)sreću naletjeti na časne sestre inspirirane ovom već kultnom franšizom. Jezive prikaze pojavile su se na različitim dijelovima grada i plašile slučajne prolaznike. Časne su samo mirno stajale i promatrale iz prikrajka, a čuli smo za slučajeve da su izlazile iz javnih wc-a, sjedile na kavi ili kupovale u trgovini. Za sada je izašlo nekoliko videa uplašenih građana, i velik broj fotografija „nečasne“, a mnogi već pušu na hladno i šalju fotografije pravih časnih sestara u kupnji namirnica.

Ovaj film u potpunosti je posvećen nastanku užasavajućeg lica demonske časne Valak koja je proganjala vizije Lorraine Warren i ispunjavala ju užasom u hitu „Prizivanje 2“. Svoju ulogu „načasne“ ponovit će nenadmašna Bonnie Aarons.

A, je li horor film Časna uistinu toliko strašan kako se priča, saznajte već danas jer kina otvaraju i dodatne dvorane za sve znatiželjnike.

Zahvaljujući našem sponzoru Blitz Film & Video distribuciji u nagradnom natječaju vam dijelimo prilično cool stvarčice. Uz malo sreće možete osvojiti cool majice ili torbu s motivom iz filma Časna.

Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljeno pitanje. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”.

Nakon što odgovorite na nagradno pitanje, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli osvojiti. Ukoliko ne ostavite kometar tada je odabir na nama.

Nagradni natječaj traje do srijede 12. rujna u ponoć. Sretno!

Odigrajte nagradnu igru: Časna

Ime:
Prezime:
E-mail:
Film "Časna" u potpunosi je snimljen u jednoj europskoj državi. Kojoj?

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics