Osvojite kino ulaznice za film Koliba

 

31032017_Koliba_post_1

Koliba (The Shack) je priča o ocu čija je kći Missy oteta tijekom obiteljskog izleta i ubijena. Jedino što je ostalo, krvavu haljinicu, policija je pronašla u napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije ožalošćeni Mack prima misteriozni poziv da posjeti tu istu kolibu. Oklijeva, no ipak odlazi i doživi susret sa samim Bogom ili, točnije, sa Svetim Trojstvom prikazanim u liku krupne vesele crnkinje Elousie (Otac), fizički ne osobito privlačnog nižeg muškarca arapskih crta lica (Sin) i nježne Azijke Sarayu (Duh Sveti). Nakon što dobije odgovore na mnoga vječna pitanja, Mack se miri s Bogom kojemu je, otkako mu je ubijena kći, gotovo okrenuo leđa.

Film je baziran na istoimenom svjetskom bestseleru koji je prodan u više od 5 milijuna primjeraka i preveden na više od 40 jezika.

Zahvaljujući našem sponzoru i distributeru filma Blitz Film & Video distribuciji dijelimo ulaznice za posebnu projekciju filma Koliba koja će se održati 04. travnja u 20:00 h, u fantastičnom novom kinu Kaptol Boutique Cinema.

Sve što trebate napraviti je pokrenuti kviz i odgovoriti na postavljeno pitanje. Svi koji točno odgovore na pitanje, upadaju u bubanj za izvlačenje. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb Next. S(f)retno!

Nagradna igra traje do nedjelje 02. travnja u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni 03. travnja.

[wpsqt name=”Nagradna igra: Koliba” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

2 comments

  1. Čitala, i jedva čekam pogledati film!

  2. Prije nekoliko godina pročitao sam knjigu Koliba i oduševio se. Bojim se da film ne razočara poput ekranizacije romana Stephena Kinga – Cell, gdje je i pored odličnih glumaca i vrhunski napisanog romana (kojeg sam dvaput pročitao) film ispao prilično traljavo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics