Osvojite HBO GO pretplate, majice i Funko POP! figurice s likovima iz serije Igra prijestolja

 

25042016_GoT_S6_nagradna_post

Valar Morghulis! Povodom premijere VI. sezone serije Igra prijestolja odlučili smo da je vrijeme za novu nagradnu igru. U očekivanju najveće akcijske scene, odgovora da li je Jon Snow mrtav, nagađanja da li će Theon/Reek i Sansa uspjeti pobjeći, te da li će Daenerys pronaći nove saveznike ili neprijatelje, vam zahvaljujući našem sponzoru, HBO-u Adria dijelimo majice s motivima iz serije te HBO GO pretplate u trajanju od 3 mjeseca. Inverzija se također pridružila popunjavanju nagradnog fonda te smo nadodali “Game of Thrones” Funko POP! figurice koje inače možete i kupiti u našem webshopu ukoliko vam se za iste ne iskušava sreća.

Sve što trebate napraviti za sudjelovanje u nagradnoj igri jest točno odgovoriti na sva postavljena pitanja. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb Next.

Nakon što odigrate nagradnu igru slobodno nam u komentar napišite koju biste nagradu željeli osvojiti (ako je majica, navedite i veličinu).

Nagradna igra traje do subote 30. travnja u ponoć. Sretno svima!

Ako niste dočekali noćašnju premijeru VI. sezone na HBO-u koja je u Hrvatskoj bila emitirana u isto vrijeme kada i u SAD-u: 25. travnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 03:00 sata po lokalnom vremenu onda najgledaniju HBO seriju svih vremena možete pratiti odmah putem usluge HBO GO, ili možete uhvatiti ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano za večeras u 20:00 sati.

[wpsqt name=”Igra prijestolja – VI. sezona” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics