Osvojite fantastične nagrade s motivima iz filma Marsovac

 

09102015_Marsovac_nagradna_post

Marsovac trenutno igra u svim kinima i kako stvari stoje igrat će poduže vrijeme jer se redatelj filma Ridley Scott konačno vratio na pravi put, što je publika, ali i kritika prepoznala. Za one koji možda ne znaju ponovit ćemo da je film temeljen na istoimenom bestseleru Andyja Weira, a glavna uloga pripala je oskarovcu Mattu Damonu koji u filmu glumi astronauta Marka Watneyja ostavljenog na Marsu te prepuštenog svojoj snazi, duhu, volji i vjeri kako bi preživio u vrlo negostoljubim uvijetima crvenog planeta…

Zahvaljujući našem sponzoru i distributeru filma Blitz Film & Video distribuciji, dijelimo vam megafantastične majice, biljke u konzervi te privjeske s motivima iz filma.

Sve što trebate napraviti je pokrenuti kviz i odgovoriti na postavljena pitanja. Svi koji točno odgovore na sva pitanja, upadaju u bubanj za izvlačenje. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb Next. Nakon što odigrate nagradnu igru, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli osvojiti (ako je u pitanju majica navedite i veličinu).

Nagradna igra traje do srijede 14. listopada u ponoć. S(F)retno!

[wpsqt name=”Marsovac” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics