Osvojite kino ulaznice ili cool stvari iz filma Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!

U domaća kina je prošli tjedan stigao nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata zaludio djecu (i roditelje) diljem svijeta, a u trećem nastavku Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju! (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation) podiže zabavu na novu razinu.

Ovog ljeta Drakula popušta pod pritiskom obitelji i otpušta svoje kočnice. Pristaje na obiteljski odmor koji organizira kći Mavis te svi zajedno odlaze na krstarenje po prvi put organizirano samo za čudovišta. No tu nije kraj popuštanju kočnica. Drakula sebi, nakon dugo vremena, dozvoli novu šansu za drugu ljubav i potpuno se prepušta misterioznoj brodskoj kapetanici Ericki. Kako ni ovaj put nitko nije osoba (čudovište) kojom se predstavlja, tako je i Ericka sve samo ne bezazlena brodska kapetanica. Sada je red na Mavis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša spasiti zaljubljenog oca od potencijalno zle kapetanice. U međuvremenu čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im nudi, ne znajući kakva im opasnost prijeti.

Zahvaljujući našem sponzoru i distributeru filma, tvrtki Continental film, u nagradnom natječaju vam dijelimo doista cool stvarčice. Uz malo sreće možete osvojiti torbu, lopte, termosicu, šalicu, set s naljepnicama/privjescima/slagalicama i pribor za pisanje s motivom filma Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju! Ukoliko još niste pogledali ovu simpatičnu čudovišnu avanturu tada možete za nagradu odabrati i dvije ulaznice za film, i to za kino po vašem izboru.

Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljeno pitanje. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”.

Nakon što odgovorite na nagradno pitanje, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli osvojiti.

Nagradni natječaj traje do utorka 20. srpnja u ponoć. S(F)retno!

Odigrajte nagradnu igru: Hotel Transilvanija 3

Ime:
Prezime:
E-mail:
Uživanje u zasluženom odmoru simpatičnim će čudovištima zakomplicirati kapetanica Ericka. Naime ona je prapraunuka jednoga opasnog lovca na čudovišta. Kojega?

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics