Orphan Black: Echoes, Krysten Ritter tumačit će glavnu ulogu!

Krysten Ritter (Jessica Jones, Breaking Bad) pridružila se glumačkoj ekipi AMC-jeve iščekivane SF serije Orphan Black: Echoes. Ritter će tumačiti Lucy, ženu nezamislive priče o njezinom porijeklu, koja pokušava pronaći svoje mjesto u svijetu. AMC Networks je također objavio da će Ritter biti i jedna od izvršnih producentica serije.

Serija Orphan Black: Echoes radnjom je smještena u blisku budućnost i duboko uranja u istraživanje znanstvene manipulacije ljudskim postojanjem. Prati grupu žena dok se uvlače u živote jedne druge i kreću na putovanje, odmotavajući misterij svog identiteta i otkrivajući priču o ljubavi i izdaji.

Nadolazeća serija najavljena je još 2019. godine, kada je objavljeno samo da se radi o novoj priči i da producenti traže nekoga tko će ju ‘oživjeti’. U prvoj sezoni očekuje nas 10 epizoda serije, koja ne predstavlja direktni nastavak, nego se radi o priči smještenoj u Orphan Black svemir. Sa sljedećim poglavljem priče će i dalje biti involviran sutvorac originalne serije John Fawcett koji će između ostalog i režirati prvu sezonu. Showrunnerica, scenaristica i izvršna producentica će biti Anna Fishko (Pieces of Her, Fear the Walking Dead, Colony). Ostali izvršni producenti su David Fortier, Ivan Schneeberg, Katie O’Connell Marsh, Nick Nantell i Kerry Appleyard.

Orphan Black: Echoes na AMC i AMC Plus stiže negdje 2023. godine.

Check Also

Serija Star Trek: Strange New Worlds obnovljena je za 4. sezonu!

Misija se nastavlja za Star Trek: Strange New Worlds. Popularni spin-off serije Star Trek: Discovery …

Prvi trailer za Appleovu SF seriju Dark Matter!

“Što ako je osoba koja me otela ja?” Apple TV Plus konačno je objavio prvi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics